Alonso: "Hamilton castiga datorita datelor mele de telemetrie"

Publicat Duminica, 17.06.2007

Dupa ce Lewis Hamilton a facut senzatie prin cel mai bun start de sezon din istorie pentru un debutant, al doilea pole position consecutiv, obtinut pe o pista pe care tanarul britanic nu mai concurase niciodata, a facut ca unii sa ridice din sprancene. Este si cazul lui Ivan Capelli, care in 1992 a fost pilot Ferrari: "Nu se poate ca un debutant sa il bata pe un dublu campion mondial. Este imposibil!".

In aceeasi nota, publicatia spaniola Diario As vine cu o teorie care ar putea explica succesul lui Hamilton. Astfel, Hamilton studiaza foarte atent datele de telemetrie ale lui Alonso din fiecare vineri dinaintea unui Mare Premiu. Astfel, Lewis urmareste punctele de franare ale lui Alonso, vede unde acesta incepe virajul, urmareste atent fiecare detaliu. Si, pentru ca este un pilot bun si McLaren o echipa buna, reuseste sa se bata pentru pole position.

Alonso a confirmat in parte teoria spaniolilor, afirmand ca unul dintre lucrurile care il deranjeaza la McLaren este aceasta disponibilitate a datelor, care pot fi analizate de catre oricine din echipa.

"Toate datele mele si ale lui Pedro de la Rosa ii sunt disponibile lui Lewis. Sunt sigur ca il ajuta foarte mult", a afirmat Alonso.

Comentarii (7)

  • Foarte bine!
    Sunt o echipa, de ce nu ar avea acces la date?
    0 0
  • ...
    pai asta e ideea, ca sunt o echipa si au acces la date ... lucru care il nemultumeste pe alonso pt ca hamilton foloseste experienta lui ... si il bate :D
    0 0
  • Luchian
    ........
    Una e sa vrei si alta e sa poti. Uite ca Lewis poate. (si nu e magician) :D
    0 0
  • date telemetrie ALONSO
    Clar, este o echipa, un lucru in echipa!.
    ALONSO insa ar trebui sa fie ONEST, pentru ca este valabil si REVERSUL: si datele de telemetrie ale lui Hamilton sunt disponibile pentru el... DE CE nu le foloseste ???
    Diferenta o face TALENTUL...Pana la urma, va fi OBLIGAT sa recunoasca acest detaliu !
    0 0
  • mirciozauru
    asta este campionul
    din nou zbiara frustrarea in Mr. Invide-Ipocrizie
    0 0
  • vasile
    alonso vs hamilton
    eu cred ca se va vedea cine este cel mai bun la sfarsitul sezonului.in orice caz se vede clar ca Hamilton este favorizat de echipa.
    0 0
  • Hamilton
    Dc Hamilton, n-ar fi cu fiica patronului singura lui pozitie la McLaren ar fi sa aiba grija de acvariul lui Alonso si sa faca "plinul" la pesti. Dar asta e... asa isi permite sa nu isi bage in seama oamenii din propria echipa si tot Alonso e depunctat!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru