Alonso: "Hamilton nu a facut nimic in Formula 1"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 01.02.2008

Dublul campion mondial Fernando Alonso, care a parasit McLaren la finalul anului trecut, i-a dat o replica taioasa fostului sau coechipier, Lewis Hamilton.

Britanicul a declarat saptamana trecuta ca Alonso nu este un model de urmat in Formula 1 in ceea ce priveste comportamentul sau, informatie relatata pe larg de Automarket la vremea respectiva .

Intrebat ce parere are despre aceasta afirmatie, spaniolul nu s-a lasat mai prejos si a replicat. "Nu cred ca aceasta afirmatie merita un raspuns. In opinia mea cu cat vorbim mai putin cu atat mai bine, altfel vom vorbi intotdeauna despre cineva care, pana in acest moment, nu a facut nimic in Formula 1".

Alonso a adaugat ca are dubii ca McLaren poate castiga titlul in 2008 si s-a declarat usurat ca a rupt intelegerea cu McLaren in luna decembrie, desi mai avea doi ani de contract. Intrebat ce echipa este favorita in noul sezon, in urma primelor teste, Alonso a raspuns: "Cu siguranta, Ferrari".

Comentarii (4)

  • ShArKy
    imi place de alonso...
    ca ia zis-o bine de data asta :))
    0 0
  • alonso
    direct ca de obicei
    0 0
  • ata ete
    nu imi place deloc de alonso.....dar la faza asta a fost k lumea....hai kimi
    0 0
  • alonso
    alonso,, e genu care vorbeste mai putin face multe"..e foarte stapin pe sine ,, si are intotdeauna o replica CORECTA ... ...numai respect ..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru