Alonso: "Hamilton nu este favorit la titlu"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 28.05.2008
Fernando Alonso crede ca Lewis Hamilton nu are sanse reale la titlu in acest sezon. In schimb, spaniolul le da credit celor de la Ferrari.

Alonso si Hamilton au fost coechipieri la McLaren Mercedes in 2007, iar relatia celor doi a fost una foarte tensionata. In prezent, Hamilton este liderul clasamentul general, in timp ce Alonso nu reuseste sa impresioneze, beneficiind de o masina net inferioara. Cu toate acestea, dublul campion mondial nu il considera pe Hamilton drept un candidat la titlu.

"Este prea devreme sa spun cum se va termina campionatul", a declarat Alonso. "Am vazut ca liderul s-a schimbat de cateva ori pana acum, dar chiar si cel de pe locul 4 este la numai o aruncatura de bat distanta. Ii vad favoriti pe cei doi piloti de la Ferrari. Daca cred ca Hamilton o poate face? Nu".

La randul sau, Felipe Massa nu exclude posibilitatea ca Robert Kubica sa lupte pentru titlul mondial. "De ce nu? Cred ca trei sau patru piloti au aceasta posibilitate, iar fosta mea echipa (Sauber) face o treaba grozava", a declarat Massa pentru Blick.

Comentarii (12)

  • stupid
    stupid , stupid, stupid
    0 0
  • hmmm!
    Salut,sunt fan alonzo,dar nu a fost frumos din partea lui asa ceva,dak un pilot are talent si stie ca va face fata cu o alta echipa cum este ferrari,atunci rusinica.Asta e dak nu are o masina competitiva contra echipei ferrari :D
    0 0
  • hmmm!
    Salut,sunt fan alonzo,dar nu a fost frumos din partea lui asa ceva,dak un pilot are talent si stie ca va face fata cu o alta echipa cum este ferrari,atunci rusinica.Asta e dak nu are o masina competitiva contra echipei ferrari :D
    0 0
  • urat
    nu-i frumos sa combinati stirile!!!!!!
    0 0
  • Stupidul Alonso
    Gura sparta are acest pilot dupa ce vede cum se duce de rapa. Se pare ca este tare invidios ca Hamilton are o masina competitiva iar el se lupta cu o chiftea de Renault si cu toate astea face erori de pilotaj si indrajneste sa faca afirmatii. Rusine lui. Dupa mintea lui Kubica poate sa lupte pt. titlu dar Hamilton nu... asta m-a confins de mintea lui. Dupa parerea mea da din lac in put.
    0 0
  • ceva...
    -7...idioti...
    0 0
  • Asta-i adevaratul alonso!
    Nici nu ma asteptam din partea lui sa declare altceva despre Hamilton avand in vedere ca britanicul i-a dat un tur de pista . A vorbit ciuda din el. Nici daca va castiga Hamilton campionatul nu il va lauda pt ca ii este ciuda ca britanicul e mai bun ca el.
    0 0
  • pentru admin...
    Admitand depunctarea atat de severa in ceea ce-l priveste pe Hamilton si punctarea celor care sunt considerati favoriti la castigarea titlului...totusi...de ce Alonso este punctat cu + 4 ???
    0 0
  • ma da ce punctaje
    ma da mai puteti sa punctati prosti care critica si sa ai depunctati pe aia care nu zic nimic pe ce planeta traiti mai putin si renunt
    0 0
  • DEMOnick (de Boghy)
    In primul rand nu stiu unde ai vazut tu ca Alonso face erori de pilotaj ... daca stau bine sa ma gandesc a terminat toate cursele cu exceptia celei din Spania(si acolo nu a fost eroare de pilotaj , a fost motorul). In al doilea rand 'indrajneste' nu se scrie asa (deci tu faci erori nu Alonso).In al treilea rand Alonso asta cu mintea aia a lui are 2 titluri:X.Si in al patrulea rand rusinica tie.Pa pa!
    0 0
  • dar la monaco?
    cam ce a facu tel, alonso,, daca nu greseli de pilotaj? si nu doar una
    0 0
  • ptr luky_080!
    Salut,ma scuz cu intarziere,dupa ce am scris am dat si mi s-a blocat saytul si nu inteleg de mi s-a dat de 2-ori .Imi cer scuze fata de toti si chiar dak ALONSO a facut o stire cam ciudata nu trebuie sa-l criticati mai ales ca are 2 campionate si sa fazut pe fata lui ca are o mica invidie fata de hamilton.Eu zic ca el va rasari la anul vom vedea....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru