Alonso il acuza pe Hamilton ca are o atitudine "superioara"

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 13.05.2008
Dupa ce Hamilton a refuzat sa se inscrie in Asociatia Pilotilor Prefesionisti motivand ca nu vrea sa plateasca taxa anuala, Alonso il ataca dur pe britanic.

Lewis Hamilton si Fernando Alonso continua razboiul declaratiilor chiar si dupa ce s-au despartit la inceputul acestui sezon. Motivul nu este acum unul sportiv, ci mai degraba unul profesional: Hamilton, la fel ca finlandezul Kimi Raikkonen, a refuzat sa se inscrie in Asociatia Pilotilor Profesionisti (GPDA) dupa ce Felipe Massa si-a dat si el demisia din aceasta organizatie.

"Nu voi continua cu discutiile despre aceasta asociatie. Stim cu totii ce se intampla acolo. e ca si cum noi, pilotii, v-am cere voua, jurnalistilor, sa ne platiti salariile. Nu inteleg de ce trebuie sa intru acolo si sa platesc pentru asta. Platesc deja pentru superlicenta de pilotaj, care include toate normele de siguranta FIA. Nu inteleg de ce ar trebui sa platesc mai mult decat atat", sustine pilotul britanic, referindu-se la taxa anuala pe care un pilot din GPDA o plateste pentru dezvoltarea sigurantei.

Fostul sau coechipier de la McLaren, Fernando Alonso, membru al GPDA, il critica dur pe Hamilton: "Cred ca, in acest moment, Lewis se simte putin cam superior si asta nu e bine.

Ar trebui sa faca parte din GPDA. Asociatia noastra va colabora foarte atent cu FIA pentru a analiza circumstantele in care s-a produs accidentul lui Kovalainen, din cursa trecuta, si vom face in asa fel incat acestea sa nu se mai repete. Nu ii inteleg pe pilotii care nu vor sa faca parte din acest program", spune spaniolul.

Fernando Alonso este completat de Mark Webber, directorul Asociatiei. "Lewis este binevenit oricand sa vada despre ce e vorba. E bine ca un pilot din fruntea grilei sa ne ajute si sa conduca acest sport pe drumul cel bun. Nu vorbim de piloti precum Kimi, pe care stim clar ca nu il intereseaza acest aspect. Nici unii piloti din trecut nu s-au inscris activ in Asociatie, desi plateau taxa lunara pentru ca stiau ca, odata cu fiecare tur pe care il faceau in curse sau teste, oamenii din GPDA aveau grija de ei", sustine australianul.

Comentarii (8)

  • ???
    .......domnu' Mircea.........adjectivul "superior" nu are grad de comparatie......va rugam mai puneti mana pe o carte de gramatica..........si, IARASI, e revoltator si dati dovada de......nu stiu cum sa cataloghez aceasta atitudine........explicatia este simpla: la aceasta stire Hamilton "a refuzat sa se inscrie in Asociatia Pilotilor Profesionisti (GPDA)", rezultat -10!!!!!!!!!!!.......Massa, care A DEMISIONAT din asociatie, primea, la vremea respectiva, -3!!!!!!!!!!!!!! CARE ESTE LOGICA?????
    ........sa fie oare faptul ca prima stire este semnata "Popescu", iar aceasta "Mester"???......daca exista putin respect fata de noi, cei care "facem trafic", as dori un raspuns.......multumesc
    0 0
  • mircea
    Mircea
    Punctele nu au fost acordate pentru refuzul de a intra in organizatie ci pentru declaratiile celorlalti piloti in contextul dat.
    0 0
  • Teste
    Se puncteaza sau nu testele care incep maine?
    0 0
  • O zi anti Ferrari
    1. Bai tata da m-ati nenorocit astazi cu punctajul asta anti Ferrari! Faceti o selectie de stiri de ma doare mintea. Stiu ca nu puteti publica toate stirile care apar, dar totusi ziua de astazi a fost totalmente o zi contra Ferrari.
    2. In momentul in care castigotorul unei etape ajunge sa fie dat de punctajul stirilor, cred ca oportun ar fi ca sa bagati o taxa de schimbare a componentei echipei pentru a nu-i mai favoriza pe cei iute de mana ce apuca sa-si schimbe echipa pana bagati voi stirea, sau schimbarea sa fie valabila incepanad cu ziua urmatoare.
    0 0
  • punctaj
    ati tocat marunt la ferrari toata ziua.
    0 0
  • Comentariu la comentariu....
    Domnu'... bobovis... Oamenii au tradus ce-a zis omu' acolo..... te-ai gasit repede sa faci gusa. Vezi-ti de treaba si de viata.. nu mai cauta greselile altora doar ca sa te da cunoscator!

    Ii iubesc pe oamenii astia care se dau destepti... cred ca au cei mai multi prieteni!
    Una e sa stii chestii pe care le-ai citit sau le-ai invatat.... si alta e sa GANDESTI chestii....

    Cu respect Domnu' bobovis... cu respect!
    0 0
  • kimi -10 ?????
    da pt ce ??? mai lasatima ca nu stit da puncte
    0 0
  • @ cory
    ......stirea este tradusa, de acord....dar cand se face traducerea, aceasta trebuie sa fie in concordanta cu limba in care se traduce.......nu e vorba de "destept", este elementar sa-ti cunosti limba materna, mai ales cand publici stiri.......daca ti se pare ca trebuie sa fii cunoscator pentru a remarca o greseala flagranta de gramatica, atunci mai pune si tu mana pe o carte.........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru