Alonso il critica pe Massa

Publicat Luni, 14.05.2007
Fernando Alonso il critica pe brazilianul Felipe Massa pentru incidentul din startul cursei din Catalunya, atunci cand spaniolul a fost aproape de un abandon.

"Am fost pe exterior in acel moment, reusind sa franez destul de tarziu. Consider ca eram in fata lui Felipe in viraj, iar el nu ar fi trebuit sa imi ia fata. Am fost amandoi norocosi ca nu am patit nimic si am putut continua cursa. In 99% din cazuri cel putin unul dintre piloti este nevoit sa abandoneze", a declarat Alonso.

Martin Whitemarsh, seful celor de la McLaren, a declarat ca team-ul anglo-german nu va face niciun fel de protest.

Comentarii (23)

  • nemultumire care se numeste l. hamilton
    e nemultumit ca hamilton e in fata lui
    e destu de enervant cu orgoliul lui acest alonso
    0 0
  • Putin aiurea
    Banuiesc ca trebuie sa mai apara o stire in care Massa spune ca si-a aparat corect sansele si ca a trebuit sa atace pentru a castiga si in care Alonso a avut de suferit, pentru ca a fortat prea mult.
    Se puncteaza +2 pt Massa si -2 pt Alonso.
    Asa ar fi corect.
    0 0
  • Ciudat punctata stirea asta!
    Daca, luat la intamplare, Truli maine dimineata se trezeste sa declare ca nu i-a pornit masina in warm up din cauza ca Hamilton i-a distras atentia ridicand doua degete sus in turul 10 ii scadem cateva puncte lui hamilton si-i dam ceva lui Truli?
    Smecherul de Alonso a fortat pe exterior crezand ca-l va intimida pe Massa. Eu zic ca Massa ar fi trebuit sa opreasca, sa se dea jos, sa-i faca semn lui Alonso ca poate sa treaca, eventual sa-i opreasca si pe aia din spate sa nu-l incomodeze dupa care sa mearga mai departe. Voi ce parere aveti, nu zic bine?
    0 0
  • jenant...
    Este de-a dreptul jenant acest punctaj..., la conferinta de presa ( unde a fost intrebat la fel ca si ulterior Alonso )Massa si-a expus punctul de vedere privind evenimentul cu pricina, declaratia lui nu se puncteaza?. Textul subliniat din stire provine de la conferinta de presa de dupa cursa, la care au participat ambii piloti.
    0 0
  • mirciozauru
    alonso
    Lui Alonso ii crapa buza de manie ca mai tanarul Hmilton este pe locul I. Oricum individul asta are un tupeu ordinar. Adica el era cat pe ce sa provoace un incident si dupa aceea da vina pe celalalt ca nu l-a lasat sa-l depaseasca. Din punctul meu de vedere sa crape de nervi ca nu ar fi nici o pierdere. Asa de linistit am fost anul asta ca nu a mai trebuit sa-i vad dansul lui de bucurie la fel de sfidator ca orice gest pe care il face. Hai Ferrari!
    0 0
  • hakkinen
    massa vinovat
    Alonso trecuse de massa cu 3 sfert de masina in momentul cand a fost atins si aruncat in exterior.In aceste cazuri este de vina cel din spate.
    0 0
  • mihnea
    alonso e penibil
    cred ca e mult prea ingamfat alonso..massa si-a pastrat trasa..el nu a fost in stare sa depaseasca si atunci a vrut sa-l forteze pe massa..noroc ca brazilianul nu se sperie cu una cu doua, cum ar vrea alonso! ma bucur ca si hamilton l-a depasit, poate se mai calmeaza astia cu alonso-mania lor jenanta
    0 0
  • Concurdul este jalnic!!!!
    Evident moderatorul concursului imi poate spune sa nu mai particip daca nu imi convine, poate ca asa o sa si fac, dar cred ca punctarea in acest concurd este execrabila. Cu Massa+Coulhard+Mclaren am terminat etapa pe locul 250!!! Bravo!!! Asta este un concurs de vanat stiri si nu mai are nici o legatura cu ce se intampla in cursa! Lasati-va!!! Iar punctajul... in loc sa fie laudat pt taria de caracter si pt felul in care a condus cursa, voi ii scadeti 2pct pt ca frustatul de Alonso a spus un neadevar!!! Massa a procedat corect, altfel Mclaren facea plangere, iar Massa era depunctat. Inca o data...JALNIC!!!
    0 0
  • anutian
    punctare
    Modul de punctare este cel putin ciudat...
    Inteleg oarecum filozofia moderatorului care incearca sa faca o diferentiere subtila intre concurenti dar a ne transforma in vinatori de stiri asta e prea de tot
    Cred ca cel mai corect ar fi sa se puncteze doar calificarile oficiale si cursa propriu-zisa
    In acest fel cred ca se va face un clasament abiectiv bazat doar pe rezultatele pilotilor si echipelor
    Daca mai sint concurenti care cred asta sa faca lobby.....!!!!!
    0 0
  • anutian
    completare
    Am uitat sa mentionez si antrenamentele oficiale pentru punctare
    0 0
  • mihnea
    punctare
    si eu sunt de acord cu punctarea rezultatelor din cursa si calificari..si mai cred ca ar trebui sa nu mai fie permise modificari ale echipei foarte dese..ci o data la 3-4 luni, deci cam de 2-3 ori intr-un sezon! managerii din viata reala din f1 nu au cum sa schimbe pilotii atat de repede..jean todt nu il da afara sau il reangajeaza pe massa in functie de ce stire va aparea depre el
    0 0
  • mirciozauru
    lobby
    si eu imi doresc sa se puncteze doar antrenamentele oficiali si calificarile. Vanatoarea stirilor lasa multe semne de intrebare deoarece:
    1. Nu sunt preluate toate stirile care apar intr-o zi.
    2. Sunt cazuri in care au fost preluate doar fragmente dintr-o stire, fragmente care erau favorabile doar pentru o echipa sau proiect.
    3. Nu toate stirile se puncteaza la fel (vezi introducerea noilor elemente aerodinamice).
    Daca s-ar puncta doar entrenamentele oficiale, calificarile si punctele, acest concurs ar fi mult mai transparent si obiectiv.
    0 0
  • concurs?
    vreau sa ma inscriu in concurs,dar mi se tot spune ca am depasit nr. de credit(atunci cand vreau sa-mi fac echipa)
    ce trebuie sa fac?
    0 0
  • concurs reply
    sa citesti f f f bine regulamentul..
    0 0
  • ok
    am reusit, dar nu sunt multumit de ce a trebuit sa-mi aleg
    0 0
  • apropo
    a aparut ceva joc nou F1
    as dori sa stiu ce nume are GP4 2007 F1 2007 ???
    0 0
  • Alonsooooo lasa-ne
    Nu ia-ti vazut fata la coferinta de presa? ceilalti doi, mai buni ca el, erau degajati, el UNICUL campion mondial - cu o fatza crispata.
    M-am saturat de fitzele lui de campion, mai bine lua Schumi anul trecut titlul!
    Go Ferrari!!
    0 0
  • hakkinen
    Alonso No.1
    Tot degeaba...
    McLaren is No.1 !
    0 0
  • bai orgoliosilor...
    se vede treaba ca nu stim sa gindim la rece anumite lucruri... romani ce sa facem...
    alonso a trecut cu aproape toata masina in fata lui massa... sa vazut la reluare... dar pe frinare... massa era in acel moment pe accelerare iesea din jumatatea virajului... si practic ia taiat fata... in aceste conditii Alonso nu a mai avut ce face... decit sa frineze in continuare si sa-l lase sa treaca... evitind COLIZIUNEA... decit amandoi sifonati.. mai bine eviti...
    Daca era acolo Montoya il termina pe Massa cu ferariul lui cu tot... nu-l lasa sa treaca ca ala e nebun...
    pt. mine nu conteaza cine este la McLaren... important e sa cistige... bravo Hamiltoane!!!
    0 0
  • Alonso Plangaciosul
    Sa ne lase Alonsito!
    Mai avea putin si plangea!
    E drept ca Massa e mai slab de inger si Alonso a incercat la intimidare, poate poate ii iese.
    A luat teapa si mai bine iesea in decor de tot, sa se invete minte!!!
    Bravo Massa!!!!!
    0 0
  • ShArKy
    ...
    cine mai e shi massa asta? asta e cel mai fraier pilot din f1...
    0 0
  • bravo Alonso
    bravo Alonsooo....e tot c pot sa zic ...Numai gasiti scuze pt massa ,alonso a avut un start f bun ,doar k a fost destul de matur si inteligent si a franat k sa ramana in cursa si sa obtina puncte...asa k Massa ar trebui sa i multumeasca lui Alonso...k putea sa zboare din cursa.
    0 0
  • stil de microbisti
    Nu inteleg de ce unii din voi trebuie sa cutreiere campii cand vine vorba de un comentariu simplu. Ca pe Alonso il deranjeaza sau nu performantele lui Hamilton n-are nimic de-a face cu articolul de mai sus, care se refera la incidentul dintre Massa si Alonso. Si Massa, fiind aproape depasit, l-a atins pe spaniol chiar in stilul altui mare pilot din Formula 1, proaspat iesit la pensie, care si el la vremea lui a avut bine cunoscute gesturi de pilot kamikaze. Nu cred ca ar fi un efort supraomenesc sa ramaneti pe subiect.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru