Alonso, ingrijorat de problemele cu tractiunea

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.07.2008
Fernando Alonso a marturisit ca este ingrijorat din cauza tractiunii monopostului Renault, in urma prestatiei neconvingatoare de la Hockenheim.

Alonso a terminat Marele Premiu al Germaniei doar pe locul 11, dupa ce a avut mai multe probleme cu monopostul R28. Dublul campion mondial, care a fost lent in special in acul de par, crede ca este putin probabil ca Renault sa rezolve aceasta problema pana la finalul sezonului.

"Problema pe care o avem cu tractiunea este ingrijoratoare", a declarat Alonso pentru publicatia AS. "Cand ne luptam roata la roata si incercam sa depasim pierdem foarte mult in virajele lente si apoi nu putem recupera terenul pe linia dreapta". Intrebat daca exista o solutie la aceasta problema, spaniolul a replicat: "Da, sa asteptam un an".

Alonso crede ca in acest sezon este lovit de ghinion, insa spera ca lucrurile sa se indrepte dupa ce Nelson Piquet Jr a reusit sa termine pe podium in Germania. "Sper sa nu mai avem ghinion in cursele care au ramas", a adaugat el. "Am fost foarte norocos in 2005, 2006 si 2007. Anul acesta sunt foarte ghinionist si asta se vede la fiecare cursa. Vreau sa am ddin nou ghinion in Ungaria.

M-am obisnuit cu asta".

Comentarii (1)

  • Misto
    Daca bufonul este ingrijorat de tractiunea masinilor renault am citit pe undeva ca Mike Gascoyne se bucura de noua cutie de viteze care le aduce un plus de 0,3s pe tur ...o fi stire care tine de F1 ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru