Alonso: "Kova este secundul lui Hamilton"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 01.08.2008
Fernando Alonso sustine ca Heikki Kovalainen are viitorul asigurat la McLaren daca va accepta in continuare sa joace rolul de pilot numarul 2.

Ron Dennis a afirmat intotdeauna ca McLaren ii trateaza in mod egal pe cei doi piloti, insa Fernando Alonso nu a ezitat sa sustina contrariul. De altfel, spaniolul a dat de inteles ca McLaren i-a prelungit contractul lui Kovalainen pentru ca acesta este un excelent pilot secund.

"Daca Kovalainen continua sa faca ceea ce vrea Mclaren sa faca cu siguranta va ramane multi ani", a declarat Alonso pentru televiziunea spaniola Telecinco. "Nu ma pot gandi la o cursa in care Heikki a avut o strategie mai buna comparativ cu Hamilton. Am vazut la Hockenheim ca l-a lasat pe coechipierul sau sa treaca. Nu as fi vrut sa joc un asemenea rol. Prefer sa fiu pe 5 sau 6 cu Renault decat pe 4 sau 5 cu McLaren".

Declaratiile lui Alonso au fost insa negate imediat de Kovalainen, care sustine ca este egalul lui Hamilton la McLaren. "Incerc sa fac tot ce pot pentru mine si nu ajut niciun alt pilot, asta este sigur. Nu am niciun fel de instructiuni din partea echipei. Am aceeasi masina, aceeasi oportunitate si muncesc pentru a-mi imbunatati forma si rezultatele", a precizat Kovalainen.

Comentarii (4)

  • Ti-e cidua, Alonso???
    Normal ca iti este cand vezi cat de neputincios esti. Daca Kovalainen este secundul lui Hamilton atunci si tu ai ocupat acelasi post acum un an. Esti jalnic si neputincios si acuma se vede adevaratul tau caracter.
    0 0
  • ..
    din cauza lui alonso asta care declara tot prostii despre mclaren am pierdut o gramada de puncte
    0 0
  • Comentatori romani
    Bine ca ati fost voi prin culise si ati aflat despre ce e vorba.
    0 0
  • opaaaaaa,,,, uite un pilot p-aci ...ba 2 chiar .
    ce comentarii baiatule ....jalnic si neputincios esti tu ma ,,,,, la ce te-ai uita nustu , cred ca la turu Frantei ,,Ca sa fie clar daca nu v-ati prins ,,,, La mcclaren sunt ordine de echipe ,, clar , vizibile si pe fata ,, ham ham ... e nr 1 in echipa ,, si oricit de bine ar fi clasat coechipierul , hamil , trebuie sa iasa in fata lui ,,, Fapt clar vazut in cursa de la Hockenheim ,,, cind Kova e ghinionistu ,,,daca masina era egala ,,cum spuneti voi at. nu exista in nici un chip si fel depasire mai usoara ca aia,, si asta nu a fost singura ,, ..," aruncati cu apa" , da e intuneric ", cam asa ar veni ...Inteligenta declaratia lui Alonso ... > campion contra lui Scumacher ,, nu sluga lui Ron Denis ,,,
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru