Alonso: "Ne asteptam la acest rezultat"

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 11.05.2008
Fernando Alonso spune ca se astepta sa termine calificarile pentru MP al Turciei pe locul 7, insa a admis ca spera la o clasare mai buna.

Pilotul spaniol declarase anterior ca nu va reusi sa repete performanta din calificarile de la Barcelona, cand a realizat al doilea timp.

"Am ajuns usor in Q3 si vom incepe cursa de pe locul 7, iar asta reprezinta mai mult sau mai putin ceea ce ne asteptam. Totusi, cred ca m-as fi putut descurca ceva mai bine", a declarat Alonso. "Pentru duminica, startul cursei va fi vital, dar cred ca voi fi capabil sa lupt pentru cateva puncte. Este important sa nu uitam unde eram cu numai doua curse in urma. Mergem inainte, asta este sigur".

Coechiperul sau, Nelson Piquet Jr, nu a avut o zi tocmai buna, ratand sansa de a trece in Q2. "Sunt extrem de dezamagit dupa performanta mea din calificari", a declarat brazilianul. "Am terminat pe 17 in timp ce coechipierul meu a progresat pana in Q3. Asa ca nu va fi o cursa usoara maine, dar voi da tot ce pot pentru a recupera. Voi lucra din greu cu inginerii mei pentru a aduce imbunatatiri pentru maine si pentru cursele ce vor urma. Dupa aceea, va depinde numai de mine sa fac tot ce pot in cursa".

Comentarii (1)

  • alonso
    nu cred k avea sanse la mai mult.. ink a avut noroc k kovalainen a ratat startul... sau ce o mai facut p acolo. oricum .. se vede k a pregresat... alonso rules
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru