Alonso nu asteapta minuni de la Renault

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 25.03.2008
Fernando Alonso spune ca nu se asteapta ca Renault sa produca o masina cu care echipa sa faca un pas urias in fata fata de 2007.

Dublul campion mondial s-a bucurat de un debut promitator in Australia, reusind sa termine pe locul 4, in timp ce la Sepang s-a multumit cu ultimul punct pus in joc. Totusi, spaniolul sustine ca se astepta la un astfel de rezultat, dupa ce Massa a fost singurul pilot de la o echipa de top care a abandonat.

"A fost, mai mult sau mai putin, asa cum ne-am asteptat", a declarat Alonso pentru AS. "Stiam ca va fi dificil sa terminam in primii 8 si daca Massa nu ar fi abandonat nu am fi reusit, aceasta este realitatea si nu sunt deloc surprins. Intr-o cursa normala, fara abandonuri, am fost pe 9 in calificari si pe 8 in cursa. Exact cum ne asteptam".

Alonso spune ca se va obisnui cu aceasta situatie, intrucat nu se asteapta la o crestere de performanta peste noapte a echipei sale. "La Barcelona vom avea ceva imbunatatiri pentru masina, dar acest lucru este valabil si pentru celelalte echipe, astfel ca totul va ramane la fel, mai mult sau mai putin. Vedem asta in fiecare an. Masinile care castiga primele 2-3 curse ramana in frunte.

Nu vom avea parte de surprize mari pe parcursul sezonului", a adaugat el.

Comentarii (3)

  • masina e prea slaba
    nu este vina lui fernando pentru rezultatele atat de slabe...nu inteleg cum de a castigat 2 titluri mondiale cu renault si acum masina e atat de slaba?au involuat cei de la echipa?trebuiai sa-i faca o masina mult mult mai buna, mai ales ca il adora pe alonso.
    0 0
  • truellyzurly....
    Probabil ai uitat ca Alonso a lipsit 1 an de la Renault,an in care a concurat pentru McLaren si Renault nu au avut piloti sa dezvolte o masina competitiva...probabil peste 2 ani o sa vedem Renault pe podium,asta daca mai sta Alonso la echipa...deja Ferrari e cu ochii pe el...ori invers :)
    0 0
  • In acei 2 ani se schimbase regulamentul F1
    Sa nu uitam ca in ultimul an cand a castigat Alonso cu Renault, au fost niste schimbari in regulamentul F1 care au ajutat indirect masinile Renault, fata de masinile Ferrari.
    O parte din victorii cred ca au fost datorita folosirii pneurilor Michelin. Acest constructor de pneuri care echipa masinile si in cursele de anduranta, avea o experienta mult mai mare decat avea Bridgestone. Asa s-a explicat cum putea sa fie foarte rapida o masina Renault fata de un Ferrari.
    Nu putem spune ca Alonso era mai bun decat Schumacher in acei ani, dar au avut "avantaje" pe schimbarile de regulament petrecute in acei ani.
    Asa cum Renault a avut probleme mari anul trecut cu pneurile Bridgestone, deoarece masinile erau setate pe altfel de pneuri.
    Asa cum cred ca vor fi probleme si cu alte echipe peste 1-2 ani cu noile modificari ale regulamentului.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru