Alonso: "Podiumul la Barcelona, imposibil de atins"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.04.2008
Fernando Alonso sustine ca pentru Renault este imposibil sa termine pe podium in Marele Premiu al Spaniei de la sfarsitul acestei luni.

Renault au avut un debut modest de sezon, iar in Bahrain echipa nu a reusit nici macar sa castige vreun punct, spre deosebire de primele doua Mari Premii din Australia si Malaezia.

"Nu mai suntem doar in spatele Ferrrari, McLaren si BMW. Acum, in fata noastra sunt si Toyota, Williams, Red Bull si Honda", a declarat spaniolul pentru agentia de presa EFE.

Renault planuiesc un update major pentru monopostul R28, iar oficialii echipei au admis ca spera sa reduca diferenta in acest mod fata de echipele de top. Totusi, toate echipele vor aduce imbunatatiri pentru cursele din Europa, iar Alonso este pe deplin constient de acest lucru.

"In momentul de fata asta este singura noastra speranta. Trebuie sa muncim pentru noi, altfel am ajunge sa spunem ca Fisichella a facut o mutare mai buna pentru 2008", a spus el.

Alonso il contrazice totdata pe seful sau, Flavio Briatore, care a declarat recent ca Renault vor lupta pentru podium la Barcelona. "Este imposibil, pentru ca trebuie sa recuperam o secunda pe tur.

Asta nu s-a intamplat niciodata pana acum in istoria unei echipe. Oricum, nu asta este speranta noastra. Pentru noi, podiumul este o fantezie, un vis. Cautam doar sa ajungem la nivelul echipei Toyota, de exemplu, sa ajungem usor in Q2 si Q3 si apoi sa fim in spatele celor 3 echipe de top", a adaugat Alonso.

Comentarii (3)

  • daca nu podium macar in primele 5 locuri
    eu sper ca renault sa faca imbunatatiri evidente la masina, pt ca fernando are nevoie f mare, mai ales in urmatoarea cursa, ce va fi acasa la el...si cine stie poate acel vis se va indeplini! sa faca tot ce ii sta in putere, ca de obicei, doar sa nu-si riste viata.
    0 0
  • mda
    si asta stire de ieri.
    0 0
  • barcelona - alonso-renault
    ma uitam acum 2 sec pe ceva despre circ. de la barca shi: record alonso (renault) , pole position: alonso (renault), castigator: alonso (renault)... mdea vise ..amintiri placute ..
    sper k cei de la renault sa-i ofere o mashina competitiva , cel putzin la nivelul celor de la BMW(stiu visez:))) have fun
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru