Alonso: "Puteam obtine locul 2 in calificari"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 27.09.2008
Fernando Alonso a fost extrem de dezamagit dupa ce a ratat sansa de a posta un timp in Q2, considerand ca era capabil sa termine calificarile pe locul 2.

Alonso a impresionat pe tot parcursul weekendului prin rezultatele obtinute in antrenamente, insa o problema tehnica l-a obligat sa abandoneze sesiunea de calificari in Q2.

Spaniolul a marturisit ca este foarte afectat de acest lucru, intrucat Renault a ratat o oportunitate uriasa de a obtine puncte pretioase.

"Nu am fost nicaieri atat de puternici. Am fost primii in aproape toate sesiunile si cu un tur usor in Q1 am iesit pe locul 6. In alte curse nu am fi pierdut atat de mult, dar aici am pierdut cea mai buna sansa pe care o aveam", a declarat Alonso, vizibil afectat de cele intamplate.

Dublul campion mondial crede ca ar fi putut obtine cel putin locul 2 pe grila de start si admite ca in cursa va avea nevoie de miracole pentru a intra in puncte. "Pole positionul era de neatins, dar sunt sigur ca as fi fost pe locul 2 sau 3", a adaugat el. "Cursa este pierduta. Nu poti depasi aici si plec de pe locul 15, asa ca doar voi parcurge circuitul. Daca sunt 10-12 abandonuri si safety car-uri...

dar nu exista miracole".

Comentarii (3)

  • Precis...
    "...si marmota invelea ciocolata!" ;o)
    0 0
  • Pacat...
    Chiar vroiam sa-l vad pe Alonso pe o pozitie buna...
    Las' ca vine si sezonul urmator :)
    0 0
  • alonso zeul
    forza alonso! rupe-le franele tata!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru