Alonso: "Renault, prima optiune pentru 2009"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 16.09.2008
In mijlocul unor speculatii despre o posibila intelegere cu BMW-Sauber, Fernando Alonso a dezvaluit ca prima sa optiune pentru sezonul 2009 este Renault.

Fernando Alonso este liber sa plece de la Renault la finalul acestui sezon, insa destinatia sa este in continuare incerta. .

Dupa ce portile la Ferrari au fost inchise pentru urmatorii doi ani, Alonso a fost creditat cu mari sanse de a ajunge la BMW, directorul de comunicare al germanilor confirmand de altfel negocierile dintre cele doua parti.

Cu toate acestea, Alonso a declarat in cadrul unui interviu pentru postul de radio Cadena Ser ca prioritatea sa este sa ramana la Renault in 2009. "Incerc sa gasesc cel mai bun loc. Ii stiu pe toti baietii si lucrurile pot merge bine aici (n.r - la Renault). Ei pregatesc noua masina, dar nu am vazut inca prea multe din ea. Toate echipele sunt foarte optimiste pentru anul viitor. Dar Renault mi-au oferit doua masini cu care am castiga campionatul si este mai usor sa ii cred pe ei decta pe ceilalti", a declarat Alonso.

Dublul campion mondial a mai precizat ca sisi doreste foarte mult sa concureze pentru victorii anul viitor si amana planurile pentru 2010 sau 2011.

"Am 27 de ani si multe alte tururi de parcurs. Daca mai concurez in F1 8-10 ani, poate ca intr-o zi voi avea oportunitatea de a ajunge la Ferrari. Acum trebuie sa incerc sa revin la victorii cat mai repede posibil, decat sa ma gandesc la 2010 sau 2011", a incheiat el.

Comentarii (2)

  • Bravo !
    Salut,bravo tu ALONSO sper sa faci la anul la fel cum ai facut-o in 2005 cu RENAULT........
    0 0
  • Asa sa fie!
    te vei bate pt. titlu in 2009........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru