Alonso si Kubica, la Ferrari din 2010?

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 05.08.2008
Presa italiana speculeaza ca Fernando Alonso si Robert Kubica vor deveni coechipieri la Scuderia Ferrari in sezonul 2010.

Fernando Alonso este creditat cu sanse tot mai mari sa ajunga la Ferrari peste doi ani, urmand sa-l inlocuiasca pe Kimi Raikkonen, al carui contract cu Scuderia va expira la finalul lui 2009.

Desi Felipe Massa are contract cu Ferrari pana in 2010, viitorul coechipier al lui Alonso va fi Robert Kubica, potrivit publicatiei italiene Tutosport. Sursa citata mentioneaza ca principalul avantaj al unui cuplu Alonso - Kubica la Ferrari este faptul ca cei doi piloti sunt foarte buni prieteni.

Astfel, Alonso si-ar indeplini visul de a pilota pentru Ferrari, in timp ce Kubica ar avea ocazia sa-si demonstreze abilitatile la una dintre cele mai bune echipe din Formula 1. In plus, amandoi cunosc foarte bine limba italiana, iar acest lucru ar fi un avantaj pentru Scuderia Ferrari.

Comentarii (4)

  • ce tare ii
    ce meserias ar fi sa vad asta in 2010...m-as bucura mult....oricum...sa vina numai alonso singur la ferrari si sa-l aiba coechipier pe massa sau pe kimi...rupe tot...
    0 0
  • da
    eu l-as prefera pe kubica
    0 0
  • Dream Team
    Ar fi fain o echipa format din Alonso si Kubica la Ferrari :)
    0 0
  • Mda....
    ar fi frumos sa vina kubica si alonso la ferari si kimi sa se intoarca la mclaren el cu lewis apai atunci nici nu mai are rost ca f1 sa se desfasoare 8 titluri kimi 8 lewis tot asa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru