Alonso, sigur in proportie de 99% unde va pilota in 2009

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 23.10.2008
Fernando Alonso spune ca este hotarat in proportie de 99% unde va pilota in sezonul 2009, insa va dezvalui numele echipei doar dupa Marele Premiu al Braziliei.

Fernando Alonso a tinut capul de afis al speculatiilor referitoare la viitorul sau in Formula 1, stiut fiind faptul ca spaniolul poate parasi echipa Renault la finalul acestui an.

In prezent, singura sa optiune, cu exceptia ramanerii la Renault, este semnarea unui contract cu Honda Racing, echipa care a avut insa performante foarte modeste in 2008.

Alonso a confirmat ca, in mare masura, a luat deja o decizie in privinta viitorului, insa va anunta numele echipei pentru care va concura in 2009 doar dupa incheierea ultimei curse a sezonului de la Interlagos. "Sunt sigur 99% ce voi face. Toata lumea va sti dupa Marele Premiu al Braziliei", a declarat Alonso in cadrul unui interviu acordat publicatiei Formule 1 Race Report.

Dublul campion mondial a sugerat ca va ramane la Renault, adaugand ca munca echipei din a doua jumatate a anului a dat roade. "Nimeni nu poate nega faptul ca am fost rapizi la Fuji. Din a doua jumatate a sezonului am stiut care sunt problemele noastre cu masina si se pare ca munca noastra a dat roade".

Comentarii (1)

  • renault :)
    nu ? :P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru