Alonso sugereaza ca ar putea pleca la Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 31.03.2008
Fernando Alonso a sugerat ca ar putea pleca la Ferrari in 2009 in cazul in care Renault nu vor obtine rezultate pe masura in acest sezon.

Dublul campion mondial a confirmat in presa germana ca are o clauza in contract care ii permite sa plece de la Renault la finalul lui 2008, in cazul in care francezii nu vor obtine performante pe masura. In acest context, spaniolul a fost intrebat daca in 2009 va ramane la Renault.

"Acest lucru nu este sigur, dar nu exista niciun termen limita pana la care trebuie sa decid". In plus, Alonso a confirmat ca ferrari ar putea reprezenta una dintre optiunile sale. "Ferrari sunt intotdeauna o echipa la care pilotii se gandesc, dar daca vom lucra impreuna in viitor nu are nicio legatura daca Jean Todt va fi acolo sau nu", a adaugat el.

Alonso a admis ca nu are nicio sansa la titlu in acest sezon si compara acest campionat cu cel din 2004. "Ma trezesc in fiecare dimineata stiind ca nu voi fi campion mondial. Nu pot castiga curse, pana si podiumurile sunt putin realizabile. Dar tocmai din acest motiv campionatul acetsa reprezinta o provocare pentru mine. Este ca si cand as fi inapoi in 2004, ceea ce este distractiv, dar echipa vrea sa revina din nou in frunte", a incheiat Alonso.

Comentarii (6)

  • alonso
    keep dreaming, you champ
    0 0
  • Alonso la Ferrari
    Vrabia malai viseaza
    0 0
  • Alonso la Ferrari
    Vrabia malai viseaza
    0 0
  • un vis ce va deveni realitate
    eu cred ca va ajunge la ferrari...si bineinteles ca va ocupa locul pe care il merita si care-i sta cel mai bine...cel de campion mondial
    0 0
  • Alonso la Ferrari???
    Ferrari deja are un campion mondial, la ce i-ar folosi si Alonso, mai ales ca deja s-a vazut ce orgolios poate fi. In orice caz, nu atit timp cit este Kimi. Combinatia cu doi campioni nu cred ca-i benefica si eficienta, vor apare prea multe probleme. In plus, si pretentiile sale salariale ar fi destul de ridicate si-i cam dificil sa platesti doua cele mai mari salarii.
    0 0
  • ..
    nu cred ca stii ce vorbeesti , Cit de dificil poate fi pentru ferari sa plateasca salarii pe masura ,,,Nu-i plinge ca de bine de rau ferari e printre echipele de top , nu-i Force India , in ceea ce priveste locul lui Alonso ,, cred si am mai spus ,, si poate c-as paria pe asta,, ca Masa va fi ghinionistu , , daca nu din 2009 atunci din 2010 sigur.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru