Alonso sustine ca Massa este in pericol la Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 24.03.2008
Fernando Alonso crede ca greselile lui Felipe Massa vor spori speculatiile referitoare la plecarea brazilianului de la Scuderia Ferrari.

Recent, presa internatioanala a sugerat ca Felipe Massa va pleca de la Scuderia Ferrari la sfarsitul acestui sezon, urmand sa fie inlocuit de Sebastian Vettel sau Fernando Alonso .

Dupa cursa din Malaezia, Alonso a fost intervievat de reporterii de la cotidianul spaniol AS, fiind rugat sa comenteze aceste speculatii.

"Este prea devreme sa vorbim despre transferuri, dar Massa a avut doua curse foarte proaste cu greseli si este logic ca oamenii sa vorbeasca despre mine si despre Vettel", a declarat dublul campion mondial.

"Eu vreau sa pilotez pentru cea mai buna echipa. Acum concurez pentru Renault pentru ca am castigat cu ei in 2005 si 2006 si vreau s-o fac din nou, daca nu anul acesta atunci anul viitor. Este evident ca Ferrari au una dintre cele mai rapide masini".

Reprezentantii Scuderiei Ferrari nu au confirmat inca oficial cauza pentru care Massa a pierdut controlul volanului in turul 31 al cursei de la Sepang, insa se crede ca a fost vorba despre o eroare de pilotaj a pilotului brazilian.

Cu numai o saptamana in urma, pilotul de 26 ani a avut o problema asemanatoare, unele persoane din anturajul Formulei 1 sustinand ca Massa nu s-a adaptat inca la pilotarea fara tractiune controlata.

Comentarii (9)

  • Parerea mea!
    Sal,il inteleg pe ALONZO "Eu vreau sa pilotez pentru cea mai buna echipa'(ADICA FERRARI),dar eu zic sa mai ramana la renault inca un an ca sa-si de-a seama ca este timpul sa plece la alta echipa.Si a doua parere este ca i-ar fi stat mult mai bine la Mclaren decat la ferrari.Va salut
    0 0
  • Ferrari+Alonso=Love ?????
    S-a vazut cat de bine i-a priit McLaren. Alonso si-a dorit dintodeuna sa ajunga la Ferrari insa nu prea avut loc pana acum.
    Massa e oarecum protejat de Schumacher si Todt insa acestia 2 nu prea mai trag fraiele echipei. Vettel nu pare o alternativa chiar asa buna, e inca prea tanar. Plus ca Alonso deasta s-a dus la Renault. Ca sa poata pleca dupa 1 an la Ferrari intrucat aici este atat de apreciat incat nimeni nu-l tine cu forta.

    Nu pot sa zic ca sunt fan Alonso, insa recunosc ca e un pilot foarte bun si cred ca ar face treaba buna la Ferrari.
    0 0
  • Alonso
    Sunt fan Ferrari. Mi-as dori foarte mult ca Alonso sa ajunga la Ferrari, si sunt sigur ca va ajunge este un pilot foarte bun, sunt sigur ca Ferrari il va face iar campion mondial.
    0 0
  • Alonso ar putea sa aiba dreptate
    Saltare ,cred ca Massa nu are valoare si talentul lui Schumi sau Raikkonen mai ales pe ploaie cind atunci se vede valoarea pilotilor cu atat mai mult cu cit conduce o masina campioana mondiala "Ferrrari".Chiar daca are suportul echipe ,daca mai face 2-3 curse ca cele de anul acesta nu cred ca are sa mai ramana prea mult la Ferrari. Cred ca Alonso este cel mai potrivit pentru al inlocui.Are valoare de Ferrari si ar face treaba foarte buna acolo mai ales ca este singurul care a intrerup seria de 5 titluri mondiale consecutive lui Michael Schumacher
    0 0
  • >>
    da , si eu cred ca ar face treba buna la ferrari si chiar ar merita locul lui Masa pe deplin , Si daca pe Schumacher nu-l poate egala nimeni la spectacolul care l-a facut si nu numai , atunci la titlurile obtinute , Alonso are si va avea intentia si ambitia necesara pentru a le obtine .
    0 0
  • uite cum toti il respecta pe Alonso
    Alonso pana la urma a castigat doua campionate modiale in timpul lui Schumacher...si asta poate insemna ceva....
    locul lui e la Ferrari cu siguranta...:D cred ca si anul acesta ne va face o surpriza...dar esti timid deocamdata :) strange punct cu punct... :)
    0 0
  • Nano haide la Ferrar!!!
    Cred ca daca Alonso ar merge la Ferrari as fi implinita deoarece tin foarte mult cu acest pilot, insa tin si cu echipa Ferrari...atunci cand este o cursa nu mai stiu pentru cine sa ma bucur (normal ar fi sa ma bucur pt Ferrari) Doamne ajuta sa ajunga coleg cu Kimi (un alt pilot de nota 10)
    0 0
  • ar fi ideal...
    pilotul cel mai bun+masina cea mai buna=al 3-lea titlu mondial pentru fernando
    0 0
  • Fernardo vs Kimi
    Nush ce sa zic... Mai e si kimi p'acolo
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru