Alonso trebuie sa-si decida viitorul in F1 pana in iulie

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.06.2008
Presa spaniola sustine ca Fernando Alonso isi va anunta plecarea la BMW-Sauber pana la sfarsitul lunii iulie.

Zvonurile legate de viitorul lui Fernando Alonso in Formula 1 se intetesc pe zi ce trece. Dublul campion mondial se afla sub contract cu Renault pentru 2008, insa poate ramane la echipa in cazul in care francezii obtin performante notabile in acest an. Totusi, intrucat performantele monopostului R28 nu au rupt gura targului, plecarea lui Alonso pare iminenta.

Publicatia spaniola Diario Sport sustine ca Alonso ii va anunta in curand pe sefii Renault ca va pleca de la echipa la finalul sezonului. Sursa citata sustine de asemenea ca, prin contract, Alonso este obligat sa-si anunte intentiile pentru viitor pana la sfarsitul lunii iulie.

In cazul in care va pleca de la Renault, cea mai probabila destinatie a pilotul spaniol este BMW-Sauber.

Comentarii (15)

  • aoleu....
    ....sper sa nu se intample asta. Un astfel de element destabilizator cum este Alonso o sa faca praf o echipa ce promite mult.
    Force India sau Honda e buna pentru Alonso. Cu contract pe 5 ani fara clauza de reziliere.
    Ce mare diferenta intre Plangacios si Schumi (care nu e un personaj simpatic mie). Macar Schumi a preferat sa ia o echipa de la 0 (cam acolo era Ferrari cand a venit el la ei) si sa o aduca pe culme.
    Plangaciosul in schimb vrea nunmai sa castige.
    0 0
  • speedyro
    PENIBIL
    aoleu.... de McLaren 12.06.2008, 14:52
    ....sper sa nu se intample asta. Un astfel de element destabilizator cum este Alonso o sa faca praf o echipa ce promite mult.

    daca alonso este "element destabilizator" atunci tu esti o scarnavie care te uiti la F1 cu spatele..
    ------------------
    Macar Schumi a preferat sa ia o echipa de la 0 (cam acolo era Ferrari cand a venit el la ei) si sa o aduca pe culme.

    in 96 ferrari era ZERO nu ? oricine ai fi te rog din suflet nu te mai uita la F1 .. sunt atat de multe sporturi interesante pt tine.. CURLING spre ex.. ce zici?

    ALONSO este un pilot FOARTE BUN .. de ce si cum nu mai este nevoie de comentarii ..
    0 0
  • Alonso?
    Intradevar, Alonso vrea masina buna, dar imi pare ca n-o sa accepte ca sa nu-l faca Kubica de rusine, nu va suporta el asa injosire. Cei de la Renault au renuntat la Kovalainen ca sa nu-i faca concurenta lui Alonso, probabil ar trebui sa ramana in continuare la ei si sa incerce sa ridice echipa, nu sa fuga in alta parte
    0 0
  • speedyro
    driverx
    serios .. aveti ceva cu alonso .. cumva sunteti deranjati de faptul ca a fost si este singurul pilot in afara de jacques villeneuve si mika hakkinen care l-a batut DIRECT ..? raikkonen a fost asa aproape dar in 2003 la luxemburg motorul l-a tradat si acolo s-a jucat campionatul ..
    alonso a castigat 2 titluri la rand .. si nu oricum .. ci cu SCHUMACHER pe pista..
    anul trecut alonso l-a invatat pe hamilton cum sa puna o masina la punct...
    anul acesta alonso nu poate mai mult datorita masinii ... pe KUBICA il respect insa nu cred ca-i da rusine lui Alonso .. nu are exp necesara..
    0 0
  • Da ferrari era destul de aproape de 0 - pt speedyro
    "in 96 ferrari era ZERO nu ? oricine ai fi te rog din suflet nu te mai uita la F1 .. sunt atat de multe sporturi interesante pt tine.. CURLING spre ex.. ce zici? ALONSO este un pilot FOARTE BUN .. de ce si cum nu mai este nevoie de comentarii ."

    Tinand cont ca inainte de "era Schumacher" Ferrari nu mai castigase un titlu la piloti din 1979 (cand a luat titlul Jody Scheckter), iar la constructori cel mai recent titlu luat era cel din 1983, DA, putem spune ca in anii '90 Ferrari era cel mult o echipa de mijlocul clasamentului.
    0 0
  • PTR--LuvRaluK ----- McLaren
    In 1996 Marlboro a retras investitia de la McLaren si singura sponsorizare a fost ptr. FERRARI ...IMENSA FATA DE CELELALTE ECHIPE, NU MAI VORBIM DE SHELL sau SIEICI ARABI
    0 0
  • despre alonso
    eu sunt fan kimi dar trebuie sa recunosc, ca il respect pe alonso.nu cred ca alonso va ajunge la bmw.kubica nu va pleca la ferrari.o sa ramana la bmw.o sa- i mareasca bmw contractul si va ramane acolo.in plus kubica are o datorie morala fata de bmw care l-a propulsat in f1.problema este heidfeld.dar cum ii stiu pe nemtii de la bmw patrioti cred ca vor dori sa pastreze un neamt la echipa cum au facut cu ralf la williams.alonso nu cred ca va ajunge nici la ferrari daca raikkonen isi va prelungi contractul.2 sabii intr-o teaca cum zice un proverb este prea mult.massa are pile la ferrari asa ca nu o sa plece pana nu va castiga 1 titlu mondial daca-l va castiga.nu stiu daca alonso va pleca sau va ramane la renault.ham ham nu se va compara niciodata cu kimi sau cu alonso.este o javra ordinara la fel cum a fost schumi care vroia doar el sa fie nr. 1 in echipa.ham ham si schumi nu accepta concurenta in comparatie cu alonso si kimi care sunt oameni cu un mare CARACTER.schumi si lewis nu au acest cuvant in vocabularul lor.
    0 0
  • LOL
    Duamne angus ce naiv poti fi ... zici de hamham si schumi ca nu accepta concurenta in echipa, dar il ridici in slavi pe idiotul de alonso, care anul trecut aproape ca nu plangea la echipa ca de ce nu e favorizat EL, ca fost campion mondial.
    0 0
  • Alonso... ii place concurenta
    S-a vazut anul trecut cand si-a luat jucariile si a plecat duca ce i-a "batut" pe toti ca nu era el in centrul atentiei. Analizati-va mai atenti cuvintele cand vorbiti de bocciul asta. O fi pilotat el bine la inceput dar acuma nu prea ii merge. Se pare ca i-a trecut succesul. Greseala lui este ca ii place sa se plimbe prin ograzile la toti.
    0 0
  • INTREBARE PTR---LuvRaluK ----DEMOnick
    LA CE ECHIPA A MAI CONCURAT ALONSO INAINTE DE RENAULT ?
    0 0
  • ptr luvraluk
    iti reamintesc in caz ca ai uitat ca ron dennis declara intr-o cursa din toamna trecuta ca mclaren si ham ham se lupta cu alonso nu cu ferrari.ce intelegi tu din aceasta declaratie.iti spun eu:alonso a fost lucrat de mclaren.asta este.inca o data eu sunt fan kimi dar nu pot sa nu-i recunosc valoarea lui alonso.mai cerceteaza si vei afla ADEVARUL.
    0 0
  • INTREBARE PTR---LuvRaluK ----DEMOnick
    CATI CAI PUTERE ARE O MASINA DE F 1
    0 0
  • INTREBARE PTR---LuvRaluK ----DEMOnick
    LA ce temperatura fierbe fasolea ?
    0 0
  • ptr demonick
    cati campioni sunt in f1 in prezent?cand o sa iasa ham campion atunci sa va permiteti sa-i criticati pe kimi si alonso.
    0 0
  • alonso
    Nu e favoritul meu dar il respect. Cu siguranta e unul dintre cei mai buni pilotii care au concurat in f1. Are talent si are ceva ce iti trebuie obligatoriu in f1, adica c...e. Cred ca Alonso, sezonul asta, are o masina mult mai proasta decat cea a lui Schumacher din 2005. Cu toate ca este rivalul favoritilor mei, as vrea sa-l vad intr-o masina pe masura talentului sau. Cred ca Alonso a gresit anul trecut fata de McLaren si poate chiar fata de el, pt. ca nu a stiut sa gestioneze situatia "agitata" de acolo. Ca sa fii tot timpul in top trebuie sa ai mult mai multe calitati decat cea de pilot excelent. Dupa mine asta face diferenta dintre Alonso si Schumacher, dintre un dublu campion mondial si un septuplu campion mondial. Schumacher, cu toate tampeniile pe care le-a facut pe parcursul carierei sale, niciodata nu a ramas singur, echipa a fost cu el, atat la Ferrari cat si la Benetton.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru