Alonso: "Victoria nu va afecta decizia pentru 2009"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 29.09.2008
Fernando Alonso sustine ca victoria reusita in Singapore nu ii va afecta decizia legata de viitorul sau in Formula 1.

Fernando Alonso spune ca nu a luat inca o decizie in privinta sezonului viitor, in contextul in care trei echipe spera sa se bazeze pe serviciile sale: Renault, Honda si BMW Sauber.

Dublul campion mondial a reusit insa o victorie senzationala in Singapore, prima pentru Renault din 2006, fapt ce a condus la ipoteza ca succesul l-ar putea determina sa ramana la echipa franceza si anul viitor.

Totusi, spaniolul a marturisit ca victoria nu ii va afecta decizia in niciun fel. "Nu, nu am spus asta", a replicat Alonso cand a fost intrebat daca va ramane la Renault. "Vreau doar sa multumesc echipei pentru ca muncesc in continuare la aceasta masina. Am avut o aripa fata noua in aceasta cursa. Ei muncesc la masina de anul viitor, nu au uitat performanta din acest an. Asa ca dedic aceasta victorie pentru efortul enorm pe care l-au depus cu aceasta masina".

"Asta nu-mi schimba decizia pentru anul viitor, dar am spus intotdeauna ca Renault este principala prioritate pentru ca ma simt ca acasa la aceasta echipa".

Comentarii (6)

  • @admin
    am observat ca risetele cu pofta ale lui undispudet au disparut de pe pagini, au ramas numai pe una si s-au scurtat. dar un raspuns la intrebarea de ce s-au dat -5 puncte pentru Massa nu ai dat. te rog sa rupi 2 minute si sa raspunzi, acordindu-ne, noua userilor care am pus acea intrebare, putin respect. si, in plus, ma gindesc ca, pe linga ca nu denota indolenta, e si unul din task-urile unui admin. sau sa pun aceasta intrebare project managerului (Mircea Mester). sau cui pentru a benefica si noi de un raspuns? multumesc.
    0 0
  • Hmmmmm!
    Ma fratilor sa nu aveti nimic cu mine ,eu am ras de massa ca nu este un pilot constant ,dar asta nu insemana ca am ceva cu pilotu ferrari.Asta este mai bine decat sa stergeti unele comenturi de la useri mai bine vati uita cum sa scrieti corect : "Dublul campion mondial a reusit insa o victorie senzationala in Singapore, prima pentru Renault din 2006 ">>2006 sa fim seriosi el era la Mclaren si va rog fiti mai atenti ce scrieti conteaza asta ptr useri sa nu-i dezorientati .Asta nu inseamna ca nu am respect ptr echipa automarket ca a facut posibilu sa avem un sayt de formula 1 si sper la mai bine din partea d-voastra.Succes in continuare si multa sanatate cai mai buna decat toate ;) SALUT
    0 0
  • @undispudet
    Alonso a concurat pentru McLaren in 2007 si a castigat cele doua titluri mondiale cu Renault in 2005 si 2006. informatiile din text sunt corecte.
    0 0
  • @admin & michelle_b
    In loc sa recunoasca greseala de punctare s-au gandit hai sa-i "calmam" cu stirea cu pilotii de teste...ma gandesc eu.... Dar nu inteleg de ce intarzie totusi justificarea daca e chiar asa de simplu raspunsul...Multumim!!
    0 0
  • @loganel
    nu te supara, dar NU ma intereseaza ce gindeste admin sau daca face tot felul de "artificii" in stiri. Dar este CULMEA tupeului deja ca nu poate raspunde la o intrebare simpla ! eu sunt extraordinar de calma, ba chiar ma amuza faptul ca se raspunde altora si la aceasta intrebare nu in ideea ca m-as enerva, si, crede-ma ca nu ma intereseaza deloc punctele, ba mai mult, am sa ramin cu aceeasi echipa pina la sfirsitul jocului (desi, mi-a venit o idee fantastica ...ura !!), dar as dori ori un raspuns simplu (pentru ca ma gindesc ca exista unul, nu doresc sa cred ca se dau puncte dupa orientarea planteleor, toane sau culoarea display-ului de la telefon), ori o recunoastere a faptului ca s-a GRESIT !! ups, ar mai fi o explicatie, dar iar nu vreau sa o cred: ca admin s-a uitat la o cu totul alta cursa decit noi...multumesc.
    0 0
  • "prima pentru Renault din 2006"?
    de ce nu verificati ceea ce scrieti inainte de a posta info?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru