Alonso: "Vom fi tot in plutonul de mijloc"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 17.04.2008
Fernando Alonso este multumit de imbunatatirile aduse monopostului R28, insa crede ca echipa isi va mentine pozitia actuala in ierarhia Formulei 1.

Dublul campion mondial a reusit cel mai bun timp in a doua zi de teste de la Barcelona, depasindu-l chiar si pe Michael Schumacher. El a declarat ulterior ca este multumit de update-urile inginerilor, insa a admis ca Renault nu vor reusi sa "evadeze" din plutonul de mijloc.

"Este adevarat ca masina merge mai bine dupa aceste schimbari", a declarat Alonso dupa teste pentru cotidianul AS. "Dar nu vom avansa prea mult, pentru ca nu suntem inca capabili sa evadam din grupul de mijloc. Am imbunatatit masina, dar la fel au facut si ceilalti.

Clasamentul va fi mai mult sau mai putin acelasi. Suntem intr-un grup in care, daca totul merge bine, ne calificam pe opt, altfel pierdem timp in fata unor echipe ca Red Bull, Toyota si Williams si ajungem pe 14".

In ultima zi de teste de la Barcelona, Nelson Piquet Jr va pilota monopostul R28, in cazul in care ploia inceputa in aceasta dimineata se va opri.

Comentarii (2)

  • si totusi ....
    ciudat arata noul monopost renault
    0 0
  • Comentariu de la mine
    Dar prin aripa aia de sus se vede scrisul de pe eleron spate????
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru