Alonso vrea statutul de numarul unu la McLaren

Publicat Joi, 07.06.2007

Fernando Alonso este dezamagit in legatura cu faptul ca cei de la McLaren Mercedes sunt inca nehotarati in privinta pilotului numarul unu din cadrul team-ului.

"Este de neinteles faptul ca echipa inca nu s-a hotarat cine este numarul unu. Ne luptam pentru puncte si avem aceleasi oportunitati, de aceea a fost foarte important ca am castigat in Principat. Acum depinde de mine sa iau avantaj fata de Lewis", declara Fernando.

Facand referire la scandalul iscat la Monaco, spaniolul a mai declarat: "Singura certitudine este aceea ca daca sosesti la boxe cu un dezavantaj de zece secunde fata de coechipierul tau, este foarte dificil sa il depasesti".

Comentarii (9)

  • !
    bine ca am schimbat la timp :P...
    0 0
  • Ha
    Nu esti singurul...cu toatea astea saptamana asta a adus destule puncte...cine a fost inspirat sa-l tina nu cred ca regreta aceste -5p. Poate doar cei din primul esalon unde orice punct e vital.
    0 0
  • ShArKy..
    ...
    dc sai scadetzI?
    0 0
  • !
    Nu ma plang,ieri am luat 10 puncte cu Alonso...;)
    0 0
  • hmmm
    Alonso si-a dat arama pe fata... ii este CLAR frica de Hamilton... :))
    0 0
  • cam superficial spilcuiti din stiri
    Cine nu ar dori sa fie vioara 1, chiar si alaturi de cel mai bun prieten, cand lucreaza impreuna la ceva?

    Dar cand mai esti si dublu campion mondial? Acesta gelozie si dorinta de a fi primadona e explicabila. Dar nu asa functioneaza Mclaren; Ron Dennis isi mangaie pe crestet ambii piloti, ca asa poate scoate maximul din ei.

    Ce dorea Fernando sa zica era ca putea merge si mai repede in Monaco. Lewis ar fi avut posibilitatea sa-l intreaca la boxe...numai ca Alonso putea sa mai grabeasca pasul, sa nu fie doar 10 secunde intre ei. Lewis era deja la limita. Deci ce mai puneti la discutie cine e liderul echipei?
    Cam asta cred ca a vrut sa spuna spaniolul.
    Toata lumea e indragostita de aparitia lui Lewis si ca are o maniera spectaculoasa de condus. Dar Alonso e atat de bun, incat nici nu trebuie sa o arate. O primadona care sufera ca nu mai este starul spectacolului, dar avertizeaza ca oricand are ac de cojocul lui Lewis.

    Insa trebuie neaparat sa precizez ca aceasta bucatica de stire imi pare cumva manipulata. Si nu prima data cand Automarket e tras de maneca pentru ca interpreteaza cum vor stirile. Doar pentru ca ofteaza Alonso, -5 puncte, iar pentru ca domina copios Monaco in primele zile cred si acolo ca s-a ales cu -.
    0 0
  • what!!!!!!!!!!
    d c ati scazut?nu intaleg,....jur ,deja devine o tampenie.....singurul motiv pt care mai intru p site e sa vad stirile k in rest....e o batjocura
    0 0
  • mirciozauru
    de ce a scazut?
    A scazut pentru ca este un ignorant, ingamfat si nesimtit.
    0 0
  • asa o fi
    Daca astea sunt trasaturile obligatorii ca sa fii CM, Alonso trebuie ca e vinovat...ca si Schumacher de altfel.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru