Alonso: "Vreau sa demonstrez ca sunt cel mai bun"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 08.08.2008
Fernando Alonso sustine ca este hotarat sa demonstreze ca este cel mai bun pilot din Formula 1.

Dupa cele doua titluri mondiale cucerite in 2005 si 2006, Fernando Alonso a avut doua sezoane dificile la McLaren si, respectiv, Renault. Cu toate acestea, spaniolul este determinat sa obtina o performanta importanta in acest sezon si sa-si demonstreze din nou valoarea.

"Voi continua sa lupt pentru un podium sau o victorie in acest an pentru ca asta va demonstra ca inca sunt aici", a declarat Alonso pentru publicatia F1 Racing. "Vreau sa demonstrez tuturor ca sunt in continuare cel mai bun si si am nevoie de o super-performanta pentru asta, ceea ce inseamna un podium sau o victorie. Voi incerca sa fac asta in a doua parte a sezonului".

Obiectivul pe termen lung al pilotului spaniol este sa castige cat mai multe titluri de campion si crede ca are suficient timp la dispozitie pentru a reusi acest lucru. "Dupa aceasta periaoda mai grea, vreau sa am suficient timp pentru a castiga suficient de multe campionate. Toata lumea va vedea cat de determinat sunt sa castig si sa fiu rapid. Asa ca mai am multi ani la dispozitie", a mai precizat Alonso.

Comentarii (4)

  • esti
    esti si vei ramane de acum inainte pt f mult timp
    0 0
  • the best
    esti cel mai bun nu tre sa mai demonstrezi nimic....va trebui in schimb sa te mentii la forma pe care o arati
    0 0
  • lol
    un mare CREK
    0 0
  • da!
    VA reusi insa cu o masina tare nu cu renault ,oricum va cstiga sigur voi fi sigur de asta.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru