Antrenamente 1: Hamilton, cel mai bun timp

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 10.10.2008
Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp in prima sesiune de antrenamente libere de la Fuji, devansandu-l pe rivalul sau de la Ferrari, Felipe Massa.

Hamilton a fost cu numai 0.153 secunde mai rapid decat Massa, reusind astfel sa se claseze pe primul loc la finalul zilei.

"Locotenentii" celor doi rivali in lupta pentru titlu, Heikki Kovalainen si Kimi Raikkonen, s-au pozitionat pe locurile 3 si, respectiv, 4.

Surpriza placuta a sesiunii a fost reprezentata de prezenta celor doua monoposturi imediat in spatele celor doua echipe de top. Fernando Alonso a confirmat astfel evolutia excelenta din Singapore si a incheiat antrenamentele pe locul 4, urmat de coechipierul sau, Nelson Piquet Jr.

O alta performanta notabila a fost reusita de Sebastian Vettel, pilotul Scuderiei Toro Rosso plasandu-se pe locul 7, in fata polonezului de la BMW-Sauber, Robert Kubica. Topul primilor 10 piloti a fost incheiat de Sebastien Bourdais si Kazuki Nakajima, in timp ce Adrian Sutil a avut o prestatie apreciata in monopostul Force India, terminand pe locul 11.

Marea dezamagire a sesiunii a fost Toyota, care in fata propriilor suporteri nu a reusit sa se claseze decat pe locurile 15 si 18, prin Jarno Trulli si Timo Glock.

Clasamentul complet al sesiunii poate fi vizualizat aici.

Comentarii (3)

  • Hamilton a fost cu numai 0.153 secunde mai rapid decat Massa, reusind astfel sa se claseze pe primul loc la finalul zilei.
    LA SFARSITUL SESIUNII
    0 0
  • hamilton
    sa speram ca va face o prestatie la fel de buna si in calificari si cursa
    0 0
  • ADMIN..
    qm draq de am luat doar 6p la fre1!!!!!!!!!!!!!!!!!! va rog analizati
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru