Antrenamente 1: Hamilton, cel mai rapid in noapte

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 26.09.2008
Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp in prima sesiune de antrenamente libere din Singapore, sesiune desfasurata pe circuitul Marina Bay pe timpul noptii.

Spectacol si adrenalina. Pe scurt, asta a adus prima sesiune de antrenamente libere pe timp de noapte din istoria Formulei 1.

Asteptat cu sufletul la gura de milioane de fani, evenimentul a captat atentia intregii lumi, prin imaginile feerice prezentate pe micile ecrane.

Sistemul de iluminare a facut fata cu brio cerintelor, iar zgarie-norii din jurul circuitului au oferit spectatorilor imagini unice.

Spectacolul a fost completat de pilotii de Formula 1, care s-au aventurat pentru prima oara in timpul noptii pe pista. Combinatia nocturna - circuit nou a facut insa numeroase victime, intrucat multi piloti au pierdut controlul volanului in dese randuri.

Cei mai multi au reusit sa evite ciocnirea de zidurile de beton din preajma circuitului, insa altii si-au avariat mai mult sau mai putin masinile. Cel mai ghinionist a fost Mark Webber, pilotul echipei Red Bull pierzand controlul volanului in virajul 18 dupa prima jumatate de ora.

Australianul a provocat avarii in partea dreapta-fata a monopostului, un eveniment extrem de neplacut, intrucat mecanicii vor avea foarte putin timp la dispozitie pentru a remedia defectiunile.

Rubens Barrichello a fost si el protagonistul unui incident in ultimul viraj, el avariind aripa spate a masinii dupa ce a lovit barierele de protectie.

Pilotii de top au fost insa scutiti de probleme, iar Lewis Hamilton a reusit sa obtina in final cel mai bun timp al primei sesiuni de antrenamente libere.

Pilotul echipei McLaren a stabilit un timp de referinta de 1:45.518, fiind cu numai 0.080 secunde mai rapid decat rivalul sau de la Ferrari, Felipe Massa.

Brazilianul a reusit in ultimele secunde sa ii ia fata coechipierului sau, Kimi Raikkonen. Heikki Kovalainen a ocupat locul 4, fiind urmat de pilotul echipei BMW-Sauber, Robert Kubica. Coechipierul sau, Nick Heidfeld, a stabilit doar al 8-lea timp, germanul fiind depasit de Nico Rosberg si Fernando Alonso.

Rezultatele complete ale sesiunii pot fi vizualizate aici .

Urmatoarea sesiunea de antrenamente libere din Singapore va incepe la ora 16:30 (ora Romaniei).

Comentarii (12)

  • :D
    "cel mai rapid in noapte" ce tare=)) Pt ca are culoarea care ii permite sa o ia pe scurtatura fara sa fie detectat:P
    0 0
  • SUPER SPECTACOL!
    Am urmarit live, atmosfera e de senzatie, chiar o sa fie o cursa istorica! Bravo LEWIS, keep it up! Vettel in schimb... cam "subtzire" in sesiunea asta... Succes tuturor, ca spectacol avem!
    0 0
  • Da` depasiri...., depasirile unde s-or face?
    Tare curios sunt unde unde se va depasii pe traseul asta. Un traseu pur si simplu ametitor, parca ar fi o bila intr-un flipper.
    0 0
  • depasiri...
    ...pe linia boxelor tura asta! :oD
    0 0
  • Ploaia...
    ...dak isi va face aparitia in timpul cursei sunt curios cati vor trece linia de sosire :|...chiar si pe pista uscata se poate vedea k pilotii au probleme si se pare k nici asfaltul nu e destul de neted....oricum pare un circuit tehnic in care talentul pilotului is poate spune parerea ;)
    0 0
  • @marianescu unde ai vazut live ?
    Pe ce link ai vazut live antrenamentele ?
    0 0
  • am gasit linkul...
    Am gasit intr-un mesaj postat anterior unde se poate vedea live. Pacat ca nu am fost atent ...
    0 0
  • live
    http://www.soccer-live.pl/ITVF1/f1player.php enjoy
    0 0
  • excelent
    fenomenal acest circuit si atmosfera din nocturna cu tribunele pline chiar si in antrenamente..............pt cei care vrei sa vedeti live sesiunile http://www.f1stream.co.nr/
    0 0
  • NeoGalaxy
    @ Aici le-a urmarit :) Cred
    http://www.f1stream.co.nr/
    0 0
  • merci....
    bv baieti....ms mult pt site....ce bine ca atii au si timp......:))
    0 0
  • Alonso cel mai bun in antrenamente 2 !
    Alonso a fost cel mai rapid in antrenamente 2, urmat de Hamilton si Massa.
    Raikkonen m-a dezamagit, dar poate maine face mai multe.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru