Antrenamente 1: McLaren, cei mai rapizi la Hockenheim

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.07.2008
Lewis Hamilton a inceput cu dreptul Marele Premiu al Germaniei, realizand cel mai bun timp in prima sesiune de antrenamente libere de vineri, fiind urmat de Heikki Kovalainen.

Prima parte a antrenamentelor a fost afectata de ploaie, motiv pentru care circuitul a fost in mare parte umed. Totusi, ploaia a incetat ulterior si pista s-a uscat, pilotii reusind sa-si imbunatateasca timpii progresiv.

In cele din urma, Lewis Hamilton a stabilit timpul de referinta al diminetii in ultimele secunde al sesiunii, pilotul echipei McLaren fiind cronometrat cu 1:15.537. Britanicul a fost urmat la numai o zecime de seunda de coechipierul sau, Heikki Kovalainen, in timp ce Ferrari au terminat pe locul 3 prin Felipe Massa.

Campionul mondial Kimi Raikkonen s-a plasat pe locul 5, in spatele lui Fernando Alonso de la Renault, care continua evolutiile bune din ultima perioada. Nico Rosberg a terminat pe locul 6, in fata lui Sebastian Vettel de la Toro Rosso.

Ca de obicei, pilotii echipei BMW-Sauber nu au impresionat in antrenamente. Astfel, Nick Heidfeld a terminat pe locul 8, in timp ce Robert Kubica a obtinut doar penultimul timp al diminetii.

Kubica a fost de altfel si protagonistul celui mai important incident al sesiunii.

Cu numai 11 minute inainte de finalul antrenamentelor, polonezul a pierdut controlul volanului in virajul 12 si, dupa o scurta excursie pe iarba, a lovit baerierele de protectie. Kubica a iesit nevatamat din masina, iar pagubele aduse monopostului au fost minore.

Rezultatele complete ale sesiunii pot fi vizualizate aici .

urmatoarea sesiune de antrenamente libere va avea loc incepand cu ora 15:00.

Comentarii (10)

  • teapa cu massa
    probabil multi au mers cu massa,dar se pare ca nu am fost inspirati.Nici nu stiu ce sa fac,sa-l schimb sau nu?
    0 0
  • @kubica
    kubica a pierdut spatele in virajul 12 si s`a dus fix in parapet, cu aproximativ 20 de minute inainte de finalul sesiunii. suspensiile de pe partea stanga sunt rupte.
    0 0
  • esteeee!
    Bine alonsooooooo,bine tu alonsoooooo uite fratilor ce face un pilot cu o masina necompetitiva B-) B-) B-)
    0 0
  • alonso
    ce face in antrenamente:))
    0 0
  • thx paulik112 !
    Sory ca nu am spus in antrenamente dar nu strica ce am spus pentru ca m-am referit in general ,este un pilot valoros nu numai in antrenamente,oricum thx paulik112...
    0 0
  • ....
    de ce iar maimutoiu asta primu ? :/
    0 0
  • @cobra
    Primul motiv : - pt. ca e CEL MAI BUN.
    Al doilea motiv : ...
    0 0
  • @cobra
    ...sa te oftici
    0 0
  • Ptr fanii Ferrari!
    :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)).Baiety asta da podium,nu de alta sunt fan alonso ,dar vad ca ferrari stau prost din ce in ce,mai styy poate pleaca raikonen de pe 5 si devine lide :D.Ce sa mai viata de f1 are multe surprize si ma bucura faptul asta :)) :)) :))...
    0 0
  • error?
    la mine zice asa: " Antrenamente 1: McLaren, cei mai rapizi la Hockenheim 18.07 / 12:48 +29" si eu am Raikkonen+Alonso+Vettel si Ferrari+Renault+Toro Rosso asta ar insemna (40+50+20) + (50+29+10) = 199. Deci nu 29 de puncte cum scrie acolo. Puteti verifica, va rog? Multumesc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru