Antrenamente 2: Alonso se impune in fata lui Massa

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 31.10.2008
Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp in a doua sesiune de antrenamente libere de la Interlagos, reusind sa se impuna pe final in fata lui Felipe Massa.

Massa a dominat cea mai mare parte a sesiunii, insa Alonso a recuperat pe final si a reusit sa urce pe prima pozitie cu cateva minute inainte de incheierea sesiunii.

Pilotul echipei Renault a fost cronometrat cu 1:12.296, fiind cu numai 0.057 secunde mai rapid decat pilotul Scuderiei Ferrari.

Intre timp, Lewis Hamilton a avut parte de o prestatie modesta si nu a reusit decat al 9-lea timp, parcurgand doar 33 de tururi, fata de cele 41 ale lui Massa.

Toyota a avut o prestatie buna in cursul dupa-amiezii, Jarno Trulli clasandu-se pe locul 3, in fata lui Kimi Raikkonen si a lui Mark Webber. Sebastian Vettel a terminat pe locul 6, fiind urmat de Nelson Piquet Jr, in timp ce Heikki Kovalainen a obtinut doar al 15-lea timp.

Ca de obicei, BMW-Sauber nu au impresionat in aceasta parte a weekendului, Robert Kubica si Nick Heidfeld obtinand doar locurile 12 si, respectiv, 13.

Rezultatele complete ale sesiunii pot fi vizualizate aici.

Comentarii (3)

  • massa...
    bine massa..tine-o tot asa....
    0 0
  • massa...
    sa speram ca si calificarile sa fie tot asa:)
    0 0
  • ptr fanii lui massa
    mai bine rugati-va sa se termine cursa asa.

    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru