Antrenamente 2: Hamilton revina in forta

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 01.08.2008
Lewis Hamilton a dominat autoritar a doua sesiune de antrenamente libere de vineri, reusind sa se impuna in fata lui Nelson Piquet Jr si a coechipierului sau, Heikki Kovalainen.

Lewis Hamilton, pilotul echipei McLaren si liderul clasamentului general, a stabilit vineri cel mai bun timp al zilei in a doua sesiune de antrenamente libere de la Hungaroring, fiind cronometrat cu 1:20.554.

Surprinzator, Nelson Piquet jr si-a adjudecat al doilea timp in ultimele minute ale antrenamentelor, reusind sa-l devanseze cu numai 12 sutimi de secunda pe Heikki Kovalainen. Pe langa performanta lui Piquet Jr, Renault a obtinut si locul 4 prin Fernando Alonso.

Dupa ce a dominat sesiunea de dimineata, Ferrari a avut o prestatie sub asteptari in cursul dupa-amiezii, cand Kimi Raikkonen si Felipe Massa s-au clasat doar pe locurile 5 si, respectiv, 6. BMW-Sauber si-a trecut in cont urmatoarele doua pozitii, iar Nick Heidfeld s-a impus in fata coechipierului sau, Robert Kubica.

Red Bull si Toyota nu au mai reusit sa se infiltreze printre pilotii de top, in timp ce Sebatian Vettel a ocupat din nou ultima pozitie. Germanul a parcurs doar 5 tururi in aceasta sesiune, oprindu-si masina in exact acelasi loc ca si dimineata.

Clasamentul complet al sesiunii poate fi vizualizat aici. Ultima sesiune de antrenamente libere de la Hungaroring va avea loc sambata, cu incepere de la ora 12:00.

Comentarii (10)

  • Am avut dreptate!
    McLaren sunt cei mai puternici! Cu greu le vor face fata ceilalti! Martzoagele ferari au schiopatat din nou fiind atinse de sagetile argintii. Cam nasoala situatia martzoagelor, sa fie intrecute de renault?!? Ha ha!
    0 0
  • pt speedgherghitza
    parca erai cu farrari k daka iasa in primele antrenamente pe 1 asa merg tot weekendu....ai incercat sa ne fraieresti si tu ai mers pe mclaren=)))...ce copil esti:))
    0 0
  • @paulik112
    nu am incercat sa va fraeresc !am zis ca ferari au revenit in forta si ca au revenit la forma lor normala ! nicidecum ca voi merge eu tot weekendul pe ei ;) !nu am incercat si nici nu o sa incerc sa fraeresc pe cineva in concursul asta !!
    0 0
  • :D
    si eu sunt cu ferrari dar am facut la fel. a fost inspiratie si asa am ajuns de pe 22 inaintea antrenamenteleor, pe 2 in spatele lui speedgeorge
    0 0
  • asa ca
    va fi o lupta echilibrata intre ferari si mclaren..ca de obicei ferari in a1 si mclaren in a2...dar cine va fi in a3 ?? are curaj cineva sa dea o prima varianta :) ?
    0 0
  • @speedgeorge
    se pare ca ai mutat la fel ca mine:D esti sungurul de care nu m-am apropiat
    0 0
  • EU DA!
    Kovalainen va spun sigur :d
    0 0
  • ptr jondaniel
    vad ca si tu mergi cu o gramada de useri ca multi altii , macar speedgeorge a facut cu unul bravo lui
    0 0
  • lollololo
    arata-mi o alta echipa a mea sa stiu si eu. nu cred ca m-am ramolit intra-atat incat sa uit de celelalte echiep.:P
    0 0
  • Ce frumos!!!!!
    Asa mi-as dori sa se intample si maine in sesiunea de calificari dar in locul celor de la ferari sa fie cei de la bmw cat despre Mclaren doar cuvinte de lauda !!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru