Antrenamente 2: Surpriza Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 04.07.2008
Heikki Kovalainen a stabilit cel mai bun timp in a doua sesiune de antrenamente libere de la Silverstone, intr-o sesiune in care Red Bull au reusit performante foarte bune.

Pilotul echipei McLaren s-a impus cu peste o jumatate de secunda in fata lui Mark Webber, australianul reusind sa treaca la limita in fata lui Lewis Hamilton.

La numai o zi dupa ce si-a anuntat retragerea din Formula 1, David Coulthard a stabilit al 4-lea timp, in fata lui Nico Rosberg de la Williams. Sebastian Vettel a continuat prestatia buna de dimineata si a incheiat pe 6, inaintea lui Jenson Button.

Ferrari poate fi considerata dezamagirea sesiunii. Felipe Massa a reusit sa revina pe circuit dupa accidentul de dimineata si a terminat pe 9, in timp ce coechipierul sau, Kimi Raikkonen, s-a multumit doar cu locul 12.

Nici BMW-Sauber nu au avut o dupa-amiaza mai placuta, Robert Kubica si Nick Heidfeld intercalandu-se intre campionul mondial.

Rezultatele complete ale sesiunii pot fi vizualizate aici .

Urmatoarea sesiune de antrenamente libere de la Silverstone va avea loc sambata cu incepere de la ora 12:00.

Comentarii (8)

  • Heikki
    L-am luat pe Kova in echipa la 15.30 dupa foarte multe calcule! Toyota a dezamagit total astazi....
    0 0
  • bravo red bull
    stiam eu ca webber si coulthard pot face ceva aici ....si au facut
    0 0
  • si Renault a dezamagit...
    Vettel e excelent...poate ar trebui o rearanjare a grupelor si ma refer aici la heidfeld chiar honda...bravo celor inspirati...mai vedem noi maine!
    0 0
  • @ally_great Am avut Toyota
    Am avut Toyota toata ziua dar m-au salvat ceilalti si schimbarile aproape inspirate din pauza de pranz. Am ajuns pe 6 la general ;):))
    Sa vedem ce mai visam la noapte si maine poate dam lovitura. Bafta tuturor!
    0 0
  • crismar56
    ...la mine schimbarile mai mult decat inspirate de la pranz m-au facut sa mai iau un mic avand in fata ta, dar cea de dimineata, fara tragere de inima, m-a privat de faptul de a fi acum in primii 10....poate amine inspiratia va fi maxima. Bafta
    0 0
  • Laudarosilor :p
    Pe cand si niste comentarii ON-topic, referitoare strict la ANTRENAMENTE si nu la cat de inspirati sau expirati ati fost in alegerea echipelor proprii?! I dare you!
    0 0
  • noroc
    super tare am luat la aceasta stire 336 de puncte si am ajuns de pe 1500 pe 67 , o zi tocmai perfecta
    0 0
  • chiar nu inteleg
    Daca ati fi dat un punct in plus/minus vreunui pilot, imediat s-ar fi comentat. Dar ca ati scris "Robert Kubica si Nick Heidfeld intercalandu-se intre campionul mondial." nu observa nimeni. Nu inteleg cum pot 2 oameni sa se intercaleze intre unul... :) Eventual "Intre Robert Kubica si Nick Heidfeld intercalandu-se campionul mondial."
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru