Antrenamente 3: Hamilton ramane in frunte

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 02.08.2008
Lewis Hamilton a dominat si ultima sesiune de antrenamente libere de la Hungaroring, stabilind cel mai bun timp din acest weekend.

Pilotul echipei McLaren a fost cronometrat cu 1:20.228, timpul sau fiind cu peste trei zecimi de secunda mai bun decat al lui Felipe Massa. Ferrari a lasat impresia ca va lua fata rivalilor de la McLaren in aceasta sesiune, insa Hamilton a revenit spectaculos pe final si si-a adjudecat prima pozitie.

In mod surprinzator, Timo Glock a ocupat pentru cateva minute primul loc, insa in cele din urma pilotul echipei Toyota a fost nevoit sa se multumeasca doar cu locul 3. Heikki Kovalainen si-a adjucat locul 4, terminand in fata lui Nelson Piquet Jr, care a demonstrat o forma foarte buna in Ungaria dupa podiumul realizat la Hockenheim.

Alaturi de coechipierul sau, Fernando Alonso, brazilianul a adoptat in antrenamente o strategie inedita, conservand pneurile in cea mai mare parte a timpului. Pe final, pilotii Renault au rulat la o capacitate mult mai buna si au reusit sa urce in clasament, insa Alonso a stabilit doar al 11-lea timp.

Cei de la BMW-Sauber au avut rezultate contradictorii, Heidfeld terminand pe locul 6, in timp ce Kubica s-a clasat doar al 18-lea.

Campionul mondial Kimi Raikkonen nu a acordat o atentie foarte mare timpilor, el terminand sesiunea pe locul 9, in spatele celor doi piloti de la Toro Rosso, Sebastien Bourdais si Sebastian Vettel.

Rezultatele complete ale sesiunii pot fi vizualizate aici.

Calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei vor avea loc sambata, cu incepre de la ora 15:00.

Comentarii (9)

  • erata
    Ferrari a lasat impresia ca va lua fata rivalilor de la Ferrari
    0 0
  • @DRAKo
    S-a corectat, multumim.
    0 0
  • erata
    Timo Glock a ocupat pentru cateva minute prima loc
    Cu placere!
    0 0
  • puteti sterge posturile dupa ce corectati.
    Strica aspectul!
    0 0
  • schimbari ?
    nu dati drumu la ele ?
    0 0
  • nu merg pariurile !
    de ce ?
    0 0
  • @reddog
    Am incercat personal sa pariez si totul este in regula. Incearca sa folosesti un alt browser. La mine a functionat cu Firefox 2.0. Este posibil sa existe anumite incompatibilitati cu Internet Explorer.
    0 0
  • ...
    am vrut sa ii iau pe trulli si glock da am ramas cu alonso si vettel dak iasa prima varianta ma impusc=))
    0 0
  • @reddog
    dai de vreo 3-4 ori pariez apoi dai click pe "echipa mea " asa ti-l ia...toata treaba e ca nu mai apare confirmarea aia bafta :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru