Antrenamente 3: Kubica, cel mai rapid intr-un final electrizant

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 11.10.2008
Robert Kubica a stabilit cel mai bun timp in ultima sesiune de antrenamente libere de la Fuji, sesiune desfasurata pe o pista uda ca urmare a ploii din noaptea precedenta.

Asa cum se anticipa, ploaia si-a facut aparitia la Fuji in timpul noptii de vineri, astfel incat la ora antrenamentelor de sambata pista a fost foarte uda.

Prin urmare, timpii s-au imbunatatit gradual, iar finalul sesiunii a fost extrem de palpitant. Kubica a stabilit cel mai bun timp, fiind urmat de revelatia weekendului, Timo Glock, si de Nelson Piquet Jr.

In schimb, principalii favoriti la titlu au pierdut foarte multe pozitii pe finalul sesiunii, Felipe Massa terminand pe locul 7, iar Lewis Hamilton doar pe locul 11. Massa a devenit la un moment dat chiar liderul clasamentului cu 23 de minute inainte de final si a ramas pe aceasta pozitie cand mai erau doar doua minute pana la final.

Chiar daca conditiile atmosferice nu s-au imbunatatit substantial, Kubica a reusit sa obtina pe final prima pozitie, iar Glock a urcat pe locul 2, devansandu-l pe Piquet Jr. Heidfeld a progresat si el pana pe locul 4, urmat de Kazuki Nakajima si David Coulthard.

Astfel, Massa a terminat doar pe locul 7, urmat de Mark Webber, Fernando Alonso si Sebastian Vettel, in timp ce Hamilton a fost nevoit sa se multumeasca doar cu locul 11.

Campionul mondial, Kimi Raikkonen, a terminat doar pe locul 16, in spatele luiHeikki Kovalainen.

Clasamentul complet al acestei sesiuni poate fi vizualizat aici.

Comentarii (13)

  • @Dani
    Neata! Nu stiu daca Hamilton s-a multumit cu locul 11 (nu sunt sigura) dar sunt CONVINSA ca s-a "preparat" bine pt calificari.
    0 0
  • hamham
    hamilton a si facut numai 8 ture, s'a dat putin cu bicicleta :))
    0 0
  • @bogym05
    pai poate asa se "prepara" el pentru pole :(
    0 0
  • @bogym05
    ai vazut ? cu bicicleta a "luat fata" calutului ....=))
    0 0
  • :))
    pai vad ca a dat bine la pedale :))
    0 0
  • @bogym05
    ntz ... ntz ... nu e cu pedale, e cu "motoras verde" :))
    0 0
  • ctlnmihai
    pole
    Neata 1 Hamilton - pole - Masa -5 sa asteptam cursa de maine
    0 0
  • bravo alonso !
    un excelent loc 4 in lupta pentru locul 4 in clasamentul general :) !!

    maine poate castiga cursa iar :D
    0 0
  • @michelle
    mai, nu e cumotoras sigur. de fapt uite cum a ajuns pe 11. a pornit in plimbare cu bicicleta, dar l'a vazutt dennis ca e adormit, si a tras o sageata argintie care l'a tezit nitel :))
    0 0
  • @speed
    pun pariu ca nu ai curaj sa pariezi pe el ca si castigator de cursa
    0 0
  • @bogym05
    ups ... vazusem eu ceva argintiu p-acolo dar am crezut ca e un rest din furtunul smuls de Massa la Singapore si adus de vintul si ploaia de azi noapte =)). Dap, trebuie ca era sageata lui Ron ... desi, la ce spectacol de sarituri ne-a aratat Pedro, poate fi si el "arcasul" :P
    0 0
  • @michelle
    right :)
    0 0
  • pole
    s-a pastrat pentru pole hamilton
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru