Asmer: "BMW mi-au oferit sansa vietii mele"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.04.2008
Marko Asmer spune ca BMW-Sauber i-au oferit "sansa vietii" in momentul in care l-au angajat ca pilot de teste al echipei pentru sezonul 2008.

Asmer este primul pilot estonian care ajunge in Formula 1, chiar daca rolul de pilot de teste nu-i permite sa participe la curse. Asmer spune ca a primit aceasta oportunitate dupa munca depusa in 2007.

"Anul trecut a fost foarte important pentru mine", isi reaminteste Asmer. "Am castigat campionatul Formula 3 din Marea Britanie. Totusi, daca n-as fi avut oportunitatea de a efectua un test la sfarsitul anului trecut si sa arat ce pot, probabil ca nu as fi reusit".

Aflat la prima experienta cu Marele Circ, Asmer crede ca este o oportunitate unica in viata de a invata cat mai multe lucruri despre cea mai importanta competitie a sporturilor cu motor. "Sa invat mult, sa castig cat mai multa experienta si sa fac cea mai buna treaba", descrie Asmer obiectivele pentru acest an. "Asta este tot ce pot sa fac. Nu pot influenta nimic altceva. Trebuie doar sa fiu rapid si bun. Aceasta este sansa vietii mele", spune pilotul estonian.

Comentarii (3)

  • Stirea este aparuta de acum 2 zile :(
    Asteptam sa publicati stirea ieri dimineata,asa ar fi fost corect,eram pregatit pentru ea,dar,se pare ca inca o data demonstrati faptul ca nu respectati ordinea in care apar pe site-urile de profil,ne dati toata strategia peste cap in acest fel ...:((
    0 0
  • ...
    Stirea asta a aparut joi pe alte site-uri...


    Asmer: "Die Chance meines Lebens"

    von Britta Weddige 17. April 2008 - 08:15 Uhr
    Motorsport-Total.com
    0 0
  • ordinea stirilor
    Nu stiu de ce va asteptati ca stirile sa fie publicate in ordinea in care apar pe alte site-uri. Din cate stiu, nici un reprezentant al automarket nu si-a asumat raspunderea pentru publicarea stirilor in concordanta cu vreun alt site. Si nici nu vad de ce ar trebui sa faca asta. Asa ca nu va mai plangeti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru