Audientele in Germania, in scadere. In Europa, nebunie pe bilete

Publicat Marti, 17.04.2007

Dupa trei curse de la debutul sezonului, audientele TV din Germania par a scadea in comparatie cu anul trecut, reculul fiind cauzat, cel mai probabil, de lipsa lui Michael Schumacher de pe grila de start a Marilor Premii de Formula 1.

Astfel, la cursa de la Bahrain au asistat 5.78 milioane de telespectatori germani, mai putini cu 800.000 decat anul trecut. Trebuie insa spus ca in 2006 cursa de la Sakhir a fost prima din calendarul Formulei 1.

Pe de alta parte insa, celelalte tari in care Formula 1 este prezenta demonstreaza ca retragerea lui Schumacher a insemnat de fapt inceputul show-ului, nu finalul sau. Daca in Bahrain s-a inregistrat duminica recordul absolut de spectatori platitori, organizatorii cursei din Spania afirma ca la Catalunya vor fi prezenti peste 125.000 de spectatori, asistenta urmand sa profite de noua tribuna construiat in cursul anului trecut.

"Biletele pe cateva parti ale circuitului sunt deja epuizate. Mai avem foarte putine tichete de intrare in celelalte tribune, insa prognozam o cursa cu casa inchisa", a afirmat un purtator de cuvant al circuitului de langa Barcelona.

Comentarii (6)

  • nu-mi este dor de el.
    a fost ok ca si pilot, ca om un arogant fara limite... in ansamblu nu-mi este dor de el... deloc.
    0 0
  • LIMBA ROMANA SAU TRADUCERE DE DAMBOVITA ?
    Astfel, la cursa de la Bahrain au asistat 5.78 milioane de telespectatori germani, cu mai mult de 800.000 mai putini decat anul trecut.....GREA LIMBA ROMANA SAU TRADUCEREA E FOARTE GREA, SA FIE COMPOZITIA? DE CE NU NE EXPRIMAM SIMPLU SI CLAR?
    0 0
  • schumi
    schumi
    a fost un pilot foarte bun pacat ca a venit timpul sa se retraga..e rau fara el dar oricum echipa preferata ramane ferrari si cea mai buna dar schumi este de neinlocuit
    0 0
  • Lideru`
    Re: la YO !!!
    Man te crezi carcotas? Ia fa-ti pagina de blog si baga mare acolo nu ne mai bazai pe noi cu STRIGATELE tale !!!
    0 0
  • joeadrianblack
    ...
    de ce e rau fara el? ce nu este in F1 de cand a plecat el?
    0 0
  • Mircea Mester
    Yo
    In orice caz, ne exprimam cu majuscule doar la inceput de fraza. Asta e clar.

    Multumim pentru observatie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru