Barcelona: Massa castiga fara probleme

Publicat Duminica, 13.05.2007

Brazilianul Felipe Massa (Ferrari) a reusit sa se impuna fara nicio problema in cursa de la Barcelona, adjudecandu-si Marele Premiu al Spaniei pentru prima oara in cariera. Massa a fost urmat de marea speranta Lewis Hamilton si de colegul acestuia din urma, Fernando Alonso, care la start a evitat la mustata un acrosaj cu Felipe Massa, iesind usor in decor si compromitandu-si cursa. Foarte interesant este faptul ca liderul clasamentului general este in acest moment Lewis Hamilton, o surpriza de proportii care nu face decat sa confirme valoarea debutantului britanic.

Cu toate acestea, cursa de la Barcelona a reprezentat o expozitie de abandonuri, cele mai notabile fiind cele ale lui Kimi Raikkonen si Nick Heidfeld, pilotul BMW-Sauber renuntand la cursa din cauza neglijentei unui mecanic. Nici Felipe Massa nu a trecut fara emotii pe la standuri, la prima sa oprire fiind amenintat de un mic incendiu aparut imediat dupa plecarea sa de la realimentare. Din fericire pentru brazilian, el a putut continua cursa, castigand-o la mare diferenta fata de locul al doilea.

In grupul pilotilor cu abandonuri s-au mai inscris, in ordine, Alex Wurz (Williams), Mark Webber (Red Bull), Jarno Trulli (Toyota), Scott Speed, Vitantonio Liuzzi (ambii Toro Rosso) si Ralf Schumacher (Toyota).

Comentarii (19)

  • Ferrari
    Ferrari e Ferrari ! Iar Massa sper sa devina si mai MA-SA!!! Forza Ferrariiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
    0 0
  • the_god
    Massa
    Dupa parerea mea Massa este campionul mondial de anul acesta si sper asta din tot sufletul. Fortza FERRARI && MASSA!!!
    0 0
  • joeadrianblack
    ...
    iar eu sper sa va inselati amandoi :))) bafta
    0 0
  • cateva concluzii
    1. Hamilton e mai bun decat Alonso
    0 0
  • Ferrari Rules
    Massa fenomenal! Ce defectiune a avut Raikkonen?? Miki si cu celalalt bateau campii despre raliul Bucurestiului..... nu am inteles nimik din comentariu.
    0 0
  • cateva concluzii
    1. Hamilton e mai bun decat Alonso
    2. Massa e campionul de anul acesta
    3. Miki e cel mai varza comentator
    0 0
  • ......
    Avem si emisiune "PADDOCK", cica, mai bine i-ar pune pe astia sa comenteze, parca sunt mai ok.
    0 0
  • paddock
    io vreau sa il aud pe massa si pe toti in ENGLEZA k stiu si eu sa imi traduc ce spune
    0 0
  • Miki Kiki!
    Bravo ferrari. Schumi s-a retras lasandu-i poarta deschisa lui Masa si nu cred ca a facut-o intamplator.
    In alta ordine de idei, NU-L MAI SUPORT PE MIKI ASTA LA COMENTARII, MA DISPERA, SI NU CRED CA SUNT SINGURUL. Am ajuns sa ma uit pe nemti la formula unu sau sa pun pe mute. Nu este un minut fara o aberatie de-a lui, de genul "reduce viteza de la doua sute de kilometri pe ora la optsute de kilometri pe ora" Poti sa scoti o carte cu tampeniile lui la fiecare cursa. Haideti sa facem o petitie, ceva, orice ca nu mai suporet sa-l aud!
    0 0
  • forza ferrari
    schumy "iti da aripi"asta tre sa fie motto-ul lui massa:)
    0 0
  • miki ne omoara
    Fericitilor voi ce puteti sa va uitati la nemti la F1 (reteaua mea de cablu nu-l transmite). Propun sa strangem intr-un fel semnaturi pe care sa le transmitem la TVR poate scapam ca asa nu se mai poate.
    0 0
  • Buna idee
    am observat si eu aberatia cu "franeaza de la 200 la 800 la ora in cateva zeci de metri"
    La RTL transmit de atatia ani de la fata locului (de 11 ani urmaresc eu) cu interviuri si declaratii in direct. In plus Niki Lauda are comentarii precise despre peformantele pilotilor, echipelor, stategii de cursa, etc, deci nu declara la nimereala, cum fac ai nostrii. Invatati si voi germana si urmariti RTL, singura sansa. Miki nu stiu cum ar putea fi "anihilat" de la TVR.
    0 0
  • Miki e varza
    chiar nu are nici o treaba cu formula 1 , sau poate consuma ceva inainte de curse, ca altfel nuj cum se pot explica tonele de aberatii pe care le lanseaza
    0 0
  • Miki are pile
    Am citit intr-o revista de masini ca Miki e prieten cu nu stiu ce sef din TVR si ca nu au ce sa ii faca desi si-au dat si ei seama ca e imposibil sa franezi de la 200 la 800 :|
    0 0
  • Miki Kiki!
    Asa e! Miki/Niki si Friki sunt TOTAL pe spate! Eu unul HABAR N-AM de germana, dar din cauza astor 2 berbeci am ajuns anul asta sa ma uit doar pe RTL (cu exceptia pauzelor publicitare de pe RTL cand comut pe TVR - ca de-as avea RTL Klub, as comuta pe asta! ;))) Oricum, Alexandrescu mai ales, e un dezastru total!!! Eu zic sa vizitam www.tvr.ro si sa ne plangem acolo, ca doar s-asa fac aia reclama din plin sitului TVR, unde cica poti sa-ti spui parerea! Hai s-o spunem!
    0 0
  • mihnea
    miki
    de acord, eu chiar am sa scriu pe site-ul tvr si ... bravo ferrari, bravo massa...ati vazut ca si hamilton se intelege mai bine cu massa decat cu inganfatul ala de alonso...sper sa-l bata rau amandoi pe fernando anul asta..si sper sa-l bata si kimi, pentru ca merita..poate isi mai revine cu picioarele pe pamant spaniolul
    0 0
  • Pile mari!!
    Cat de mari trebuie sa fie pilele lor ca sa fie pastrati acesti Triki-Fliki (Miki) la TVR?. Hai ca o dai in bara o data, de doua ori, hai de trei ori... dar sa fii paralel cu subiectul mai tot timpul..., nu s-o fi gasind in lumea motor-sport ului din romania sau media de profil ( sunt atatea publicatii AUTO, unde apar articole despre acest subiect ... )care sa accepte sa comenteze la TVR formula1?, TREBUIE SA FACEM CEVA...
    0 0
  • LASA-NE
    MIKI lasa-ne lasa-ne.....
    0 0
  • miki
    ar trebui pus adrian georgescu cel putin stie cate "prune are in straita" adica e mult mai bun decat miki care mai scrie si informatii proaste in ziar din 16 aprilie 2007 cand scria ca massa "reusind a doua victorie din cariera" el fiind atunci la a treia. am cautat acum in arhiva despre acela subiect si am constatat ca pe internet a modificat dar in ziar a ramas gresit deci inca un motiv in plus pt a fi schimbat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru