Barrichello admite că ar putea părăsi Williams

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.09.2011
Rubens Barrichello regretă că Williams nu i-a prelungit încă contractul pentru 2012 şi admite ca britanicii analizează oportunitatea de a-l înlocui cu un alt pilot.

Rubens Barrichello speră să-şi continue cariera în Formula 1 şi în sezonul viitor alături de Williams, însă a admis pentru prima oară că locul său în echipă nu este încă asigurat.

În cadrul unui interviu acordat agenţiei de presă Reuters, brazilianul a admis că Williams analizează şi alte opţiuni pentru anul viitor, lucru despre care s-a speculat intens în presa internaţională în ultima perioadă.

"Vorbim zilnic, dar trebuie să vedem. Aş fi vrut să avem o înţelegere deja, dar avem nevoie de mai mult timp. Lucrez din greu pentru a încheia o înţelegere cât mai curând. Echipa ia totul în perspectivă şi ştie ce-i pot oferi", a declarat el.

Cu toate acestea, el insistă că Williams îl doreşte la echipă şi anul viitor, acesta fiind motivul pentru care nu se gândeşte încă la retragere.

"Simt ca echipa se descurcă mai bine cu schimbarea motoarelor (n.r - Williams va folosi motoare Renault din 2012), cu schimbarea de personal şi pot să văd lumina de la capătul tunelului.

Vreau să continui pentru că oamenii mă vor şi ştiu că pot câştiga. Altfel aş sta acasă şi aş avea grijă de copii", a mai precizat el.

Potrivit presei internaţionale, Adrian Sutil este principala ţintă a echipei Williams pentru 2011 pentru a-l acompania în garaj pe Pastor Maldonado.

Via | Reuters

Comentarii (3)

  • o ma ga
    3 0
  • Barichello ar fi meritat un Titlu de WC parerea mea...
    0 0
  • Barrichello 2012 Word Champion!!!!
    Nu-i bai, il lasa Red Bull pe Vettel fara contract la anu cand aud ei ca Barrichello e liber! Astfel, avand cel mai bun monopost va concura de la egal la egal cu greii si va lua campionatul probabil in primele 3-4 curse ala sezonului 2012, precum merita! Sau cel putin asa isi inchipuie el...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru