Barrichello ameninţă că va părăsi Williams la finalul sezonului

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.05.2011
Rubens Barrichello a avertizat că va pleca de la Williams la sfârşitul sezonului dacă echipa britanică nu îmbunătăţeşte rapid monopostul.

Williams a înregistrat cel mai slab debut de sezon din întreaga sa istorie şi nu a câştigat niciun punct în primele patru etape ale anului, iar Rubens Barrichello nu este deloc mulţumit de actuala situaţie.

Veteranul brazilian consideră că este în cea mai bună formă şi avertizează că va părăsi echipă la sfârşitul acestui an dacă nu va aavea oportunitatea să-şi demonstreze calităţile într-un monopost competitiv.

"Williams trebuie să îmbunătăţească foarte mult monopostul pentru a ajunge la un acord pentru anul viitor. Lucrurile stau pe loc şi nu are rost să mergem pe acest drum. Sunt în cea mai bună formă şi sunt foarte fericit. Acestea fiind spuse, am nevoie ca echipa să se revigoreze şi trebuie să văd diferenţa", a declarat el citat de agenţia de presă Reuters.

În încercarea de a depăşi debutul modest de sezon, Williams a anunţat deja că va renunţa la servciile directorului tehnic Sam Michael începând de anul viitor, concomitent cu sosirea la echipa a lui Mike Coughlan, fostul director de design al mclaren implicat în scandalul Spygate.

Totuşi, Barrichello simte ca Williams are nevoie de un lider adevărat şi susţine că poate veni cu propuneri concrete în acest caz.

"Avem nevoie de un lider. Acum se pare că avem prea mulţi, dar nu suficient de mulţi. Mulţi oameni încearcă să spună ceva, dar nu asta e ideea. Trebuie să se concentreze la ceea ce fac. Probabil aş putea recruta mai mulţi oameni, să mă uit la alte echipe. Sunt în top 10 în paddock şi am fost aici cel mai mult timp. Ştiu câţiva oameni şi îi voi suna", a promis brazilianul în vârstă de 38 de ani.

Via | Reuters

Comentarii (4)

  • Si unde va merge? La Virgin?
    11 2
  • Cu putin noroc...
    ...se va retrage!Cu toate ca Schumacher are 4 ani in plus,este totusi clar peste Rubens.Va mai aduceti aminte celebra declaratie a lui Rubens cand a plecat de la Ferrari si a spus ca pleaca pentru a putea fi campion mondial!!Ca acolo cica nu putea,ca era lasat,fiind coechipier cu Schumi!!!LOL
    7 4
  • Ivanoff
    Lasa-ne senior!...
    Lasa-ne Rubinio ca in cel mai bun caz de la anul ai sa fi ca Truli dc ai sa mai fi...
    4 1
  • La cum merge Schumi
    anul acesta, Barrichello in aceiasi masina il termina. Orice ati crede, anii de pauza i-au daunat lui Michael.
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru