Barrichello, aproape de a semna cu Williams pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 30.09.2009
Rubens Barrichello este foarte aproape de a semna un contract cu Williams pentru sezonul 2010, potrivit unor informatii dezvaluite de publicatia Autosport.

Rubens Barrichello si-a manifestat insistent dorinta de a concura in Formula 1 si in sezonul urmator, insa continuarea colaborarii cu Brawn GP este in acest moment incerta ca urmare a faptului ca britanicii sunt tentati sa isi asigure serviciile lui Nico Rosberg.

In acest context, brazilianul nu a stat mult pe ganduri si a initiat discutii cu alte echipe, iar Williams este interesanta sa inregimenteze cu pilot experimentat alaturi de testerul Nico Hulkenberg. Potrivit informatiilor furnizate de publicatia Autosport, Barrichello a vizitat recent fabrica Williams de la Groove si a ajuns deja la un acord verbal in perspectiva sezonului urmator.

Cu toate acestea, nu este exclus ca brazilianul sa cotinue alaturi de Brawn GP, in cazul in care echipa nu va ajunge la un acord cu Jenson Button. Se speculeaza ca Button doreste sa revina la acordul financiar existent inainte de retragerea constructorului Honda din Formula 1, mai ales ca este foarte aproape de a deveni campion mondial. Negocierile dintre cele doua parti nu au fost inca finalizate, astfel ca Brawn GP ar putea decide in ultimul moment sa continue cu Barrichello in cazul in care se vor desparti de Button.

Ramane insa de vazut daca Barrichello va prefera o intelegere sigura cu Williams in locul unei asteptari de mai multe luni in speranta ca va continua cu Brawn GP.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @Barri.
    Personal cred ca si daca inca mai are sanse teoretice la titlu, Ross il va prefera pe Jenson in detrimentul lui Barri, mai ales ca acesta din urma are totusi a fost si in postura de vicecampion + plus cateva victorii, iar Jenson... avea doar o coala alba pana la inceputul anului acesta. Barri stie ca Ross lucreaza doar cu un singur pilot, celelalt fiind doar asa de forma, iar asta s-a vazut si la Renault si la Ferrari si la Williams. Oricum cele 3 curse ne vor arata cine are sanse la titlul si cine este preferatul echipei. Evident, Jenson are prima sansa, 15 puncte avans parca.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru