Barrichello asteapta vesti despre viitorul Honda

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 18.02.2009
Rubens Barrichello spera sa piloteze si in 2009 pentru echipa cunoscuta in prezent drept Honda Racing.

Viitorul lui Rubens Barrichello a devenit incert odata cu retragerea constructorului Honda din competitie.

In plus, toate zvonurile din presa internationala indica faptul ca brazilianul va fi inlocuit cu conationalul sau, Bruno Senna, in cazul in care Honda va reusi sa vanda echipa.

Aflat in Statele Unite pentru un turneu de golf, Barrichello a marturisit ca astepta in continuare vesti din partea echipei sale. "Honda spera ca echipa sa fie vanduta. Este dificil sa astept vesti de la echipa", a explicat Barrichello, care a luat startul in 271 de curse in F1.

Taguri: Barrichello, Honda

Comentarii (4)

  • Anul viitor poate ca nici anul asta nu e sigur
    "Rubens Barrichello spera sa piloteze si anul viitor pentru echipa cunoscuta in prezent drept Honda Racing" Chiar asta ati vrut sa scrieti? anul VIITOR adica in 2010. O sti Barrichello ceva daca se gindeste doar la 2010 fara sa zica ceva despre 2009.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Penibil
    Ma asteptam sa aiba cursa si sa se retraga. La Ferrari a fost norocos ca a ajuns si trebuia sa-i pupe mana lui Schumi pentru ca l-a acceptat acolo. Daca era destept era tot la Ferrari si acum si nu ajungea un pilot penibil cum este si a fost la Honda. Pacat...

    De Jenson nu mai spun nimic. Atata talent risipit la Honda... Pacat si de el!
    0 0
  • ctlnmihai
    @neo
    Eu cred k schumi trebuia sa-i pupe mana lui Barichello..Mai ales dupa pomana primita in Austria :).oricum putine sanse ptr. Barichello sa mai prinda un loc in F 1
    0 0
  • barrichello
    parerea mea este ca barrichello ar trebui sa se retraga !! toata viata lui a fost un pilot mediocru iar la ferrari mai ciugulea din firimiturile ramase in urma lui schumi !! nu a avut niciodata stofa de campion mondial asa cum se amagea el crezand ca va deveni campion mondial intr-o zi !!! daca era destept ramanea la ferrari decat sa plece la honda pt a deveni campion : )))))))) !!! oricum a batut 2 recorduri : cele mai multe curse disputate si cel mai penibil pilot !!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru