Barrichello confirma negocierile cu Williams si Brawn GP

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.10.2009
Rubens Barrichello a confirmat ca negociaza cu Williams si Brawn GP pentru sezonul 2010, insa a negat zvonurile potrivit carora a semnat deja un contract cu echipa lui Frank Williams.

Postul brazilian de televiziune Globo TV a relatat marti ca Rubens Barrichello a semnat deja un contract cu Williams pentru sezonul 2010, insa informatia a fost negata imediat de pilotul echipei Brawn GP. Acesta a confirmat ca se afla in negocieri cu echipa condusa de Frank Williams, insa a tinut sa precizeze ca discuta si cu actuala sa echipa.

"Este adevarat ca sunt in discutii cu Williams si Brawn GP, fara niciun dubiu. Dar pot sa spun ca nu am semnat niciun contract. Citesc cu atentie tot ce se scrie si pot sa afirm clar ca acesta este un moment foarte special pentru mine in Formula 1. Ma simt onorat ca existe echipa care ma doresc, ca exista echipe cu care vorbesc si ca situatia mea este mult mai buna decat in trecut", a declarat brazilianul citat de agentia de presa Reuters.

Interesul manifestat de Williams pentru Barrichello este justificat de dorinta lui Nico Rosberg de a parasi echipa, dar mai ales de performantele realizate de brazilian in acest sezon, pilotul fiind la numai 14 puncte in spatele liderului clasamentului general, Jenson Button.

Cu toate acestea, Barrichello spune ca isi doreste sa concureze pentru o echipa competitiva in sezonul urmator, astfel ca Williams ar putea reprezenta o varianta de refugiu pentru brazilian.

"Sunt intr-un stadiu privilegiat al carierei mele, fiind in masura sa aleg monopostul in care sa concurez. Vreau foarte mult sa am o masina competitiva pentru sezonul viitor", a adaugat brazilianul.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru