Barrichello exclude retragerea din Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 09.11.2010
Rubens Barrichello exclude posibilitatea de a se retrage din Formula 1 la sfârşitul sezonului şi este încrezător că va rămâne la Williams chiar dacă nu a semnat încă noul contract.

Rubens Barrichello este dat ca sigur la Williams în sezonul 2011, echipa britanica având nevoie de experienţa acestuia pentru a dezvolta cât mai bine monopostul.

Totuşi, pe parcursul Marelui Premiu al Braziliei, au apărut speculaţii potrivit cărora brazilianul va fi nevoit să accepte o micşorare de salariu ca urmare a situaţiei financiare precare a echipei. Barrichello a refuxat să comenteze aceste informaţii, însă este convins că va rămâne la Williams şi exclude varianta retragerii din Formula 1.

"Proiectul meu cu Williams nu este pentru un singur an. Vorbesc de ceva timp despre un nou contract. Totuşi, nu pot să anunţ nimic pentru că nu am semnat. Dar lucrez deja la monopostul de anul viitor. Nu mă văd în altă parte. Nu vreau să mă gândesc la retragere. iubesc acest sport. Oamenii spun că e ciudat să fiu încă aici şi nu acasă cu familia şi copiii. Dar visul meu a fost întotdeauna să concurez în Formula 1", a declarat el pentru Globe Esporte.

Via | GPUpdate

Comentarii (10)

  • scuderia
    !
    mda. si din cauza acestui mosneag raman alti pilolti talentati pe dinafara, ca el la 80 de ani mai iubeste acest sport. lasa si pe altiii mosuleeeeeeeeeeeeeeeeee
    3 16
  • Spartanu
    veteranu Barrichello
    foarte bine face ca nu se retrage,are cele mai multe curse din F1 si putea sa se bata la titlu si chiar sa-l castige,dar din pacate a fost defavorizat la Ferrari.era umbra lui Schumacher.
    16 6
  • merita
    Un pilot cu experienta lui merita sa fie acolo.Cel putin cat are o oferta.
    12 2
  • blescau
    la ce titlu putea sa se bata frate creca aiurezi
    e o prostie sa spui ca din cauza lui schumacher nu a putut sa castige titlul
    4 3
  • mobius
    nu trageti in pianist
    Chiar si la Brawn GP in sezonul trecut a fost defavorizat. Cred ca Barrichello inca mai poate face ceva pentru F1.
    3 4
  • Spartanu
    veteranu Barrichello
    da.barrichello o fost candva un pilot care se putea bate pt titlu,dar o primit ordine sa-i tina spatele lui schumacher.ar fi putut avea si el macar un titlu in palmares.
    3 2
  • blescau
    @mobius pai si de ce crezi ca s-a intamplat asa de bun ce era :)

    cat a fost la ferrari a fost constant (cu mici exceptii) mai incet decat schumacher.
    Pana la urma si asta cu favorizarea se face si dupa selectie naturala :))
    Poate mai are ceva de spus in F1 da mi se pare absurd sa spui ca schumacher la privat sa castige titlul
    3 1
  • @Spartanu
    Haida de! se batea rubens la titlu da nu l-a lasat schumi!.pai el era la ani lumina in spatelele lui schumi,cum crezi tu ca ar fi putut sa-l bata?!Si daca tot era atat de defavorizat, de ce nu a plecat??
    @mobius
    da,mai poate face ceva: sa se lase.Si asa ar avea si hulk un volan,ca e tanar si e chiar bun,l-a cam dominat pe rubens anul asta.
    6 1
  • Schumy fan 4 ever
    @all eu nu stiu la ce v-ati uitat voi, insa imi aduc bine aminte ca in perioada in care concurau ambii piloti Schumacher - Barrichello la Ferrari Schumacher avea constant dublul numarului de puncte ale lui Barrichello. Doar in cateva rare ocazii a fost mai rapid, sau a profitat de abandonurile lui Schumacher.

    2000
    MSC 108
    BAR 62

    2001
    MSC 123
    BAR56

    2002
    MSC 144
    BAR 77

    2003
    MSC 93
    BAR 65

    2004
    MSC 148
    BAR 114

    2005
    MSC 62
    BAR 38

    Pe mine personal m-a impresionat in mod placut intr-o cursa in care a ajuns printr-un miracol biblic pe prima pozitie pe timpul cand alerga pentru Stewart Ford in '99 Brazilia parca si pentru cateva tururi bune a reusit sa-i tina in spate pe pilotii cu masini mult mai rapide, desigur pana i-a explodat motorul.
    De-a lungul timpului si-a surclasat majoritatea coechipierilor, dar asta in mare masura pentru ca erau mult mai putin valorosi. Cand a dat de Schumacher a clacat, apoi a fost pus locotenent si din start nu a mai avut ce face.
    In perioada cat a fost la Honda, a dezamagit desigur pentru ca a beneficiat de un monopost extrem de prost(cea mai proasta combinatie posibila fiind neperformanta, nemanevrabila si desigur nefiabila).
    La Brown a primit sansa lui de a deveni campion mondial si a ratat-o in principal datorita greselilor constante pe care le facea. Este un pilot care risca mult in speranta ca norocul ai va surade, din pacate pentru el trebuie sa stie si cand sa renunte.
    Nu este usor sa te lupti cu un coechipier performant si il inteleg de ce a clacat cand a fost pus in situatia asta. Dar hai sa lasam vorbele in vant la o parte, nu a avut si nu va avea stofa de campion mondial. Este un fel de Jean Alesi. Cati dintre voi isi mai aduc aminte ce minuni facea cu masinuta aceea alb-albastra Tyrrell cu motor V8 cand restul aveau V10 si V12? Si uitati ce a realizat... Nu spun ca este un pilot ratat, sau a avut o cariera proasta, nici de cum... Multi s-ar mandri cu cariera lui. Spun doar ca este un pilot de duzina, care a supravietuit mai mult fata de ceilalti in aceasta lume a Formulei1 datorita sclipirilor de moment, flexibilitatii si motivatiei. Respect pt el, dar hai sa nu il ridicam in slavi.
    6 2
  • Plangaciosul
    Plangaciosul.
    Punct
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru