Barrichello: "Hamilton va fi campion"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 15.02.2008

Rubens Barrichello a fost incantat de prestatia debutantului Lewis Hamilton in sezonul precedent si sustine ca va deveni campion mondial in curand.

Hamilton a ratat la mustanta titlul in 2007, fiind depasit cu un singur punct de catre Kimi Raikkonen in ultima cursa a sezonului. Totusi, pilotul brazilian este convins ca Hamilton se va incorona in curand drept campion mondial.

"Cred ca este un pilot grozav si sunt un fan al sau", a precizat pilotul echipei Honda. "La primul meu sezon in Formula 1 am avut o masina slaba si a trebuit sa ma descurc cu asta. El a avut o masina buna, dar a intrecut asteptarile. Evident, cu totii ne gandim ca ar fi putut castiga campionatul, dar tipul este superb si va fi campion in curand".

Barrichello a vorbit si dreptul programul initiat de Honda, "Earth Dreams", care are drept scop transmiterea unui mesaj referitor la incalzirea globala. "Intotdeauna avem tendinta de a-i lasa pe altii sa faca lucrurile, insa prin acest program am invatat foarte multe despre lucrurile mici pe care le putem face pentru a ajuta".

Comentarii (12)

  • bogdan
    >
    >>>>>>>>>>Impuscate-ai mine barichelo..............!!!! CU pustile din colectia lui Lazarus.....
    0 0
  • Impusca-te tu ba!!!
    Daca unul dintre pilotii cei mai experimentati din F1 are o astfel de parere despre Hamilton, asta inseamna ca britanicul chiar are valoare. Si daca ne uitam la sezonul trecut cand Hamilton a ratat doar pt un singur punct titlul mondial avem toate motivele sa credem ca anul asta Hamilton va iesi campion mondial.
    0 0
  • Tabtza si Costel
    Barrichello e un pilot ratat si slab.
    Nu a stiut decit sa bata cimpii toata cariera lui de pilot de mina a doua de altfel. Nimeni nu zice ca este simplu , usor, si la indemina sa fii pilot de F1, dar daca tot nu poti fi asa cum nu poate el si multi altii, atunci se viseaza frumos in locul celor tari si talentati. De aceea face comentariile astea ieftine si evidente cum ca Hamilton va fi campion mondial acest an. Are sanse multe si bune, dar totodata si sanse sa o dea in bara iar, ca e tinar si increzut cum era odinioara Mutu al nostru. Cele mai multe sanse de a deveni campion, le are Kimi Raikkonen care are si experienta si talent si din pacate ghinion pe masura. Pilot care sa munceasca atit de mlt si constant in F1 nu s-a mai vazut de mult. Hai KIMI!
    0 0
  • Avem voie cu jigniri?
    Domnilor organizatori, avem voie sa postam jigniri pe forum? Ne dati voie? Nu de alta dar as vrea sa-l trimit pe pe domnul Tudor la origini. Daca imi dati voie la mesajul urmator asta fac. Ca vad ca pemiteti sa apara pe site comentariile tuturor ciumpalacilor care stiu total eronat cum sa-si dea cu parerea. Sper sa va tineti de cuvant si sa nu uitati sa selectati comentariile asa cum scrie pe site. Va multumesc.
    0 0
  • Pt Tabza si Costel
    Am o presimtire ca-ti placea de Barrichello cand se dadea la o parte din fata lui Schumacher pt ca germanul sa castige cursa. Nu poti vb asa de Barrichello in conditiile in care cand avea aceeasi masina performanta cu a lui Schumacher dadea clasa tuturor. Sa-ti amintesc cursa din Germania cand a revenit de pe ultimul de pe grila si a urcat pe podium? Nu mi se pare ca ar fi un pilot slab si in niciun caz unul ratat.
    0 0
  • Mircea Mester
    Automarket.ro
    Nu aveti voie cu jigniri. Aveti atatea cuvinte in limba asta pe care sa le utilizati in sens propriu incat ar fi pacat sa utilizati eufemisme.
    0 0
  • Multumesc
    Bine domnu Mester. Multumesc ca ati luat masuri. Mi se pare normal sa discutam frumos, fiecare cu parerea lui, nu cu jigniri si cu cuvinte de peluza. Multa sanatate!!
    0 0
  • Bobitza
    Rigoare
    pt Tabta si Costel:citez din Barrichello: ..."tipul este superb si va fi campion in curand" . Asadar, nu neaparat in acest an
    0 0
  • :)
    nimeni nu contesta ca Hamilton este un pilot bun si probabil ca o sa ajunga campion mondial.si Barrichello este un pilot bun dar cu nici o masina oricat de buna ar fi nu ar putea sa castige campionatul,pt ca piloti ca si Raikkonen,Hamilton,Massa si chiar Alonso sunt mult mult mai buni ca si el.
    0 0
  • bogdan
    @Calin >hy hitler
    Bai ce baiat destept tare are mama ,,, calin asta ,,,,,, TU stii decit sa dai cu PAREREA SI ,,, Ca baiat de treaba si modest ce esti ,,,,,, ""intrebi"",,,,,,,,, mai intii ,,,,,daca poti sa jignesti pe cineva ,,,,,, ca poate s-o gasi vreunu sa comenteze,,,,,,,,,dar SA Argumentezi ceea ce spui stii !!??? NU prea,,,, mai ...........Aaa .... Si in ceea ce priveste *** ciumpalacii *** care stiu totul eronat ** si mai nou scriu totul eronat **,,,,,,,,,,TU Esti Unul Dintre EI,,,,,,, mai baiatule .........daca n-ai observat ........:))))
    0 0
  • BARRICHELLO
    PAI BARRICHELLO A SPUS MEREU CA O SA FIE CAMPION DAR CIND
    0 0
  • Musca
    Domnu Bogdan, da-mi voie sa-ti marturisesc ca te-ai bagat ca musca-n lapte. Comentariile mele se adresau altcuiva care a folosit cuvinte triviale pe site si nu tie. Organizatorii au sters mesajul respectivului, iar ce am scris acolo nu ti se adresa. Era vb de un oarecare Tudor. Mai citeste odata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru