Barrichello: "Monopostul Williams va avea un design agresiv"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.01.2011
Rubens Barrichello susţine că monopostul echipei Williams pentru sezonul 2011 va avea un design agresiv.

Williams a încheiat sezonul 2010 al Formulei 1 pe locul 6 în clasamentul constructorilor după ce a devansat Force India cu numai două etape înainte de final.

Britanicii au înregistrat progrese semnificative spre finalul anului, reuşind chiar un pole position la Interlagos prin Nico Hulkenberg, însă ambiţia acestora este de a reveni constant în lupta pentru primele poziţii. Pentru a-şi îndeplini obiectivul, Williams va miza pe un design agresiv al monopostului pentru 2011, în speranţa că va exploata toate noutăţile regulamentului în favoarea sa, potrivit declaraţiilor lui Rubens Barrichello.

"Sunt optimist pentru că văd echipa în creştere, dar probabil nu sunt cea mai potrivită persoană pe care să o întrebaţi. Pot să văd doar semnele bune, iar pe cele rele le schimb. Am indicat cu precizie lucrurile în privinţa monopostului şi cu acest ajutor ei pot ajuta pe toată lumea să meargă mai departe. Cu siguranţă monopostul pentru anul viitor este în modul agresiv, dar totul depinde de cine va face pneurile să lucreze mai bine", a declarat brazilianul, referindu-se la schimbarea furnizorului de pneuri din Bridgestone în Pirelli.

Barrichello va face echipa în sezonul următor cu Pastor Maldonado, care l-a înlocuit pe Nico Hulkenberg după ce şi-a asigurat o finanţare consistentă din partea companiei petroliere de stat din Venezuela.

Via | ITV

Comentarii (1)

  • E fooarte bine....
    ...ca ei spera sa castige cu designul agesiv,nu cu piloti ca lumea!Mai bine il dadeau pe barrichello la o parte si-l tineau pe Hulkenberg ca e tanar si bun,decat sa mizeze pe designul agresiv si batranul Rubens!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru