Barrichello negociază un nou contract cu Williams

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 21.07.2011
Rubens Barrichello a confirmat că va negocia la Nurburgring prelungirea contractului cu Williams pentru sezonul 2012.

Oficialii echipei Williams şi Rubens Barrichello au declarat în mai multe rânduri că doresc să continue colaborarea şi pe parcursul sezonului 2012, însă până în prezent discuţiile despre semnarea unui acord în acest sens au fost aproape inexistente.

Totuşi, pilotul brazilian a confirmat pentru publicaţia Autosport că va deschide discuţiile pentru un nou contract chiar în acest weekend la Nurburgring, partenerul său de negociere urmând să fie Adam Parr, CEO-ul echipei.

"Ne-am trimis mail-uri şi am spus că am dori să continuăm discuţiile aici, aşa că aştept asta cu nerăbdare. Va fi o înţelegere pe aceeaşi bază ca şi ultimul contract, aşa că nu cred că (n.r - negocierile) vor dura foarte mult. Pur şi simplu mă bucur să pilotez. Nu am nevoie de nimic altceva decât de plăcerea de a pilota monopostul, iar asta mă facă relaxat şi, dacă decizia va fi luată târziu, aşa să fie", a declarat el.

Barrichello concurează în acest an în cel de-al 19-lea sezon în Formula 1, însă a declarat pe tot parcursul anului ca nu intenţionează să se retragă din activitate şi că are şi opţiunea de a pleca la o altă echipă în cazul în care nu va mai fi dorit la Williams.

Este însă foarte posibil ca Williams să continue atât cu Barrichello, cât şi cu coechipierul său Pastor Maldonado, care a obţinut rezultate satisfăcătoare în prima parte a sezonului.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • Barrichello
    IARASI?????
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru