Barrichello nu vrea să se gândească la retragerea din F1

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 27.11.2011
Rubens Barrichello rămâne încrezător că va rămâne în Formula 1 şi anul viitor, chiar dacă Marele Premiu al Braziliei ar putea fi ultima sa cursă în Marele Circ.

Veteranul Rubens Barrichello abordează cu încredere Marele Premiu al Braziliei de duminică, chiar dacă nu a aflat încă dacă va fi păstrat la Williams şi în sezonul următor.

Chiar dacă presa internaţională speculează că britanicii îl vor înlocui cu Kimi Raikkonen sau Adrian Sutil, brazilianul nu renunţă la speranţa de a lua startul în cel de-al 20-lea sezon al carierei şi crede că încă mai poate fi util la Williams.

"Oamenii vorbesc acum despre retragere. Eu sper doar că anul viitor să concurez, pentru că Michael Schumacher şi Pedro de la Rosa sunt mult mai bătrâni decât mine. Aşa că eu sunt noul puşti de pe grila de start. Ar însemna foarte mult pentru mine să am 20 de ani în Formula 1 la vârsta de 40 de ani, dar trebuie să fie combinaţia potrivită. Cred că Williams are acea combinaţie pentru anul viitor. Îi pot ajuta să crească şi mi-ar plăcea foarte mult să se întâmple asta", a precizat brazilianul pentru agenţia de presă Reuters.

Barrichello a debutat în Formula 1 în sezonul 1993 şi a concurat pentru Jordan, Stewart, Ferrari, Honda, Brawn şi Williams, cea mai prolifica perioadă fiind cea în care a făcut pereche cu Schumacher la Ferrari.

El deţine recordul pentru cele mai multe curse disputate în Formula 1 (325).

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru