Barrichello spera sa faca un pas inainte la Hugaroring

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 27.07.2007

Rubens Barrichello s-a aflat joi la volanul monopostului Honda in ultima zi de teste de la Jerez. In prima parte a zilei, brazilianul s-a concentrat pe un set-up general al masinii, in timp ce dupa-amiaza s-a axat pe noile componente mecanice si evaluarea aerodinamicii. In total, pilotul Honda a parcurs 86 de tururi. Rubens este multumit de rezultate si spera ca va avea o prestatie buna in cursa de la Hungaroring.

"Caldura excesiva de la Jerez a facut ca testele sa fie foarte provocatoare, dar este o baza buna de plecare pentru cursa din Ungaria. Am facut multe ajustari ale set-up-ului si cred ca pachetul aero a fost imbunatatit. Sper ca in weekendul viitor vom face un mic pas inainte", a precizat Barrichello.

Comentarii (2)

  • intrebare
    de ce yamamoto este in echipa gold si nu in cea silver?
    0 0
  • probleme
    si la mine ceva nu e in regula. se poate verifica va rog? Il am selectat pe Yamamoto in silver pentru care nu s-au dat puncte si imi apare si in gold. Multumesc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru