Barrichello spera să rămână la Williams în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.07.2010
Rubens Barrichello şi-a exprimat speranţa că va continua cu Williams în 2011, considerând că echipa ar comite o greşeală dacă l-ar înlocui cu altcineva.

Rubens Barrichello a sosit la Williams la începutul acestui an, după o experienţă de câte sezoane la Honda Racing, redenumită ulterior Brawn GP.

Contractul său urmează să expire la sfârşitul acestui sezon, însă brazilianul spera să continue cu Williams pentru cel puţin încă un an.

"Aşa sper, cred că ar fi un lucru natural. Evident, încă nu am semnat contractul, dar nu vorbesc cu nimeni altcineva. Aşa cum am mai spus, Williams ar greşi dacă s-ar gândi la altcineva, pentru că deja au început să lucreze la programul de anul viitor şi ar fi o pierdere să nu pilotez", a precizat Barrichello, citat de publicaţia britanică Autosport.

Brazilianul speră să-şi clarifice situaţia contractuală până la pauza din Formula 1 din această vară, cu alte cuvinte până la Marele Premiu al Ungariei din 1 august. În ciuda unui debut modest de sezon, pilotul echipei Williams şi-a îmbunătăţit semnificativ performantele în ultimele două Mari Premii, când a terminat pe locurile patru şi cinci la Valencia şi, respectiv, Silverstone.

Via | Autosport

Comentarii (4)

  • wow ce seamana barri cu domenicali :)))
    7 0
  • DOMENICALLI
    Cu toate ca in imagine apare Domenicalli si nu Barichello speram sa fie postul de bun augur si sa plece si el la Williams in 2011
    Ati fost comici tare !!!
    2 0
  • marian0904
    E tare!
    Bravo Bari. Mai ai putin si-l iei pe Schumi. Daca ar reusi, ar fi cea mai mare palma pe care a luat-o Schumi pana acum. Parerea mea. Cred ca va da de gandit si echipei Mercedes.
    1 0
  • buna
    Barichello,e cel mai rapid pilot de la TopGear!!!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru