Barrichello sugereaza ca va concura pentru Williams in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.10.2009
Rubens Barrichello a intarit speculatiile ca va concura pentru Williams dupa ce a admis ca britanicii formeaza una dintre cel mai bune echipe din Formula 1.

Williams a dezvaluit ca luni va anunta linia de piloti pentru sezonul 2010, la numai o zi dupa ce Nico Rosberg a confirmat despartirea de britanici la finalul Marelui Premiu din Abu Dhabi din acest weekend.

Presa internationala speculeaza intens ca Rubens Barrichello a semnat deja un contract cu Williams, iar pilotul brazilian a dezvaluit ca viitorul sau este aproape asigurat.

"Astept finalul sezonului si apoi voi spune tot ce trebuie sa spun. Sunt destul de hotarat, dar nu este momentul potrivit sa vobim despre asta. Anuntul se apropie si ar putea fi facut intr-o saptamana", a declarat el la Abu Dhabi.

Desi a refuzat sa nominalizeze Williams ca viitoarea sa echipa, Barrichello a admis interesul pentru britanici, considerand ca aceasta este una dintre cele mai reprezentative echipe pentru Formula 1.

"Williams a fost intotdeauna o echipa la care oricine s-ar uita, iar lucrrile nu s-au schimbat. Oricine si-ar indrepta atentia spre Williams pentru ca este una dintre cele mai bune echipe si sunt pe un trend ascendent", a adaugat brazilianul, care a mai precizat ca isi propune sa lupte pentru victorii si in sezonul urmator.

Via | SportingLife

Comentarii (5)

  • @admin
    Stirea aceasta nu se puncteaza?
    0 0
  • stirea
    nu cred ca se puncteaza. este cuvantul " sugereaza" de aia.
    0 0
  • @joanna25
    joanna25 ,cred ca tu m-ai mai ajutat cu link-ul unde puteam cedea antrenamentele,ai putea-o face si acum,te rog?
    0 0
  • f1live
    acum toate linkurile sunt cu plata . asa mi se pare . unde ma uitam eu acum cateva luni , nu se mai poate decat contra cost.
    0 0
  • f1 live
    http://www.justin.tv/crimen50
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru