Barrichello: "Viitorul meu este complet deschis"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 17.01.2012
Rubens Barrichello l-a felicitat pe Bruno Senna pentru noul contract cu Williams si afirmă că viitorul său în Formula 1 este complet deschis.

Williams a confirmat marţi că Bruno Senna va concura pentru echipă în sezonul 2012, decizie în urma căreia Rubens Barrichello îşi va încheia practic cariera în Formula 1. Singura opţiune a brazilianului a rămas Hispania, însă este improbabil că pilotul să aleagă cea mai slabă echipa de pe grila de start pentru un ultim sezon în Marele Circ.

Cu toate acestea, Barrichello a avut puterea de a-şi felicita conaţionalul pentru noul contract şi rămâne optimist în privinţa viitorului său.

"Prieteni de pe Twitter, nu voi pilota monopostul Williams în acest an. Îi doresc prietenului meu (n.r - Bruno Senna) toate cele bune. Viitorul este complet deschis", a precizat el pe reţeaua de socializare Twitter.

Barrichello a debutat în Formula 1 în sezonul 1993 pentru Jordan, însă primul contract important l-a semnat cu Ferrari în 2000. A plecat la Honda Racing în 2006, iar la finalul sezonului 2008 a fost la un pas să piardă locul în cadrul echipei chiar în faţa lui Senna.

După retragerea constructorului japonez din Formula 1 şi schimbarea numelui echipei în Brawn GP, Ross Brawn a decis să mizeze pe experienţa brazilianului, care a plecat în cele din urmă la Williams în 2010.

Mişcarea nu a fost una de amploare, în condiţiile în care echipa britanică a traversat anul trecut cel mai modest sezon din istorie.

Via | GPUpdate

Comentarii (1)

  • bar
    ai doresc succes oriunde se duce forza rubens!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru