Barrichello vrea să rămână încă doi ani la Williams

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 08.08.2011
Rubens Barrichello a negat zvonurile privind intenţia de a părăsi Williams şi susţine că este pregătit să semneze un contract valabil pentru încă doi ani.

Rubens Barrichello a declarat recent pentru presa internaţională că nu a luat încă o decizie în privinţa prelungirii contractului cu Williams din cauza rezultatelor slabe obţinute de britanici în prima jumătate a sezonului şi a criticat virulent comportamentul monopostului.

Brazilianul a apelat însă la reţeaua de socializare Twitter pentru a calma spiritele şi afirmă că este pregătit să rămână în Formula 1 alături de Williams chiar şi pentru două sezoane.

"Am văzut unele ştiri care spuneau că vreau să mă retrag, sincer m-au făcut să râd. Tot ce vreau este să continui să concurez. Muncim dublu pentru a avea un monopost bun anul viitor. Probleme există, dar suntem aici pentru a le rezolva. Williams are nevoie de mine la fel de mult cum şi eu am nevoie de ei. Sincer să fiu, le-am spus celor de la Williams că aş semna imediat dacă mi-ar oferi un contract pe doi ani", a declarat el.

Presa internaţională a speculat că Adrian Sutil şi Nico Hulkenberg se afla pe lista potenţialilor înlocuitori pentru Barrichello, în condiţiile în care debutantul Pastor Maldonado are locul asigurat la echipă pentru anul viitor.

Via | F1Times

Comentarii (1)

  • barrichelo
    cam greu de ramas la williams, dar nu imposibil
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru