Barrichello: "Williams adoptă un stil agresiv de design pentru 2011"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 25.11.2010
Rubens Barrichello susţine că Williams va adopta un stil agresiv de design pentru monopostul sezonului 2011.

Rubens Barrichello a fost confirmat recent la Williams pentru 2011 şi priveşte cu încredere sezonul următor al Formulei 1.

Brazilianul este impulsionat de modul în care a ales echipa britanică să dezvolte monopostul pentru 2011, printr-un stil agresiv de design.

"Mă simt bine. Simt că echipa face o treabă bună pentru anul viitor. Este un stil agresiv, abordarea pentru monopostul de anul viitor mi se pare agresivă, ceea ce este bine. Îmi place", a declarat el.

Williams a traversat un sezon modest în 2010, reuşind cu greu să ocupe locul 6 în clasamentul constructorilor după ce a detronat Force India în penultima cursă. Din acest motiv, Barrichello este rezervat în declaraţii privind sezonul următor, întrucât crede că mai multe echipe îşi vor îmbunătăţi semnificativ performanţele.

"Niciodată nu putem spune asta (n.r - că vom înregistra un progres major), pentru că dacă vorbeşti cu echipele din paddock fiecare ţi-ar vinde o maşină capabilă să câştige curse anul viitor.

Este un pic de fantezie acum. Unele maşini vor merge mai bine, altele chiar şi mai bine. Dar a noastră pare să meargă ok în tunelul de vânt. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să lucrăm la ea", a mai precizat el.

Via | SportingLife

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru