BBC va revolutiona transmisiile TV din F1

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 30.09.2008
Televiziunea britanica BBC si-a propus sa revolutioneze modul in care telespectatorii din Marea Britanie vor urmari cursele de Formula 1 incepand din sezonul 2009.

Dupa o pauza de 12 ani, BBC a reusit sa intre din nou in posesia drepturilor de televizare pentru Marea Britanie a curselor de Formula 1, incepand cu sezonul 2009.

Pentru a marca intr-un mod deosebit revenirea F1 in grila de programe, BBC planuieste sa introduca o serie de facilitati in premiera pentru telespectatorii din UK. Astfel, acestia din urma vor beneficia de posibilitatea de a alege modul in care privesc cursele.

Desi planurile nu sunt anuntate inca oficial, reporterii publicatiei F1 Racing au aflat ca BBC intentioneaza sa lanseze un canal de televiziune care sa transmita exclusiv imagini de la bordul monoposturilor de F1 pe tot parcursul evenimentelor oficiale.

De asemenea, un alt canal separat va fi dedicat modulului live text, similar cu cel oferit de site-ul oficial al Formulei 1 pe parcursul intregului weekend. Si pentru ca lista noilor facilitati nu era completa, BBC se gandeste sa ofere stream-uri audio separate. Pe scurt, acest lucru inseamna ca telespectatorii vor putea opta pentru eliminarea comentariului audio, pentru a putea asculta doar sunetul asurzitor al motoarelor si discutiile radio din cadrul echipelor.

In plus, BBC este in discutii avansate cu boss-ul F1, Bernie Ecclestone, pentru a transmite cursele in format HD, singurul impediment fiind costurile aditionale in cazul transmisiilor prin satelit.

Din pacate, toate aceste facilitati vor fi disponibile doar pentru telespectatorii din Marea Britanie.

Comentarii (7)

  • @admin
    Atentie !!! "BBC va revolutia transmiile TV din F1" - ????
    0 0
  • @michelle_b
    Multumim pentru atentionare, am corectat.
    0 0
  • :)
    Ce vigilenta esti:)
    0 0
  • @admin
    Atentie !!! "BBC va revolutiona transmiile TV din F1"
    0 0
  • @bogdan_197
    nu sunt vigilenta, dar daca intru aici o fac pentru a citi postarile si pentru asta se presupune ca inteleg ce citesc. la prima vedere nu am inteles titlul, parea redactat in limba romana de un vorbitor de limba straina :P. si nu as vrea sa nu inteleaga si alte persoane...
    0 0
  • @TVR revolutioneaza transmisiile Tv din F1
    o sa vedem si acest titlu peste 2-3 ani. revolutionarea va consta in concedierea lui dan mihai alexandrescu, care se duce pe banii nostri degeaba la aproape toate marile premii de F1. personal urmaresc cursele pe speed, comentariu senzational, insa probabil multi stiu ca transmisiunile de F1 din marea britanie pot fi urmarite si pe net :)
    0 0
  • Abia astept
    Si nu numai in UK ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru