Bell: "Renault au nevoie de imbunatatiri majore"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.04.2008
Directorul tehnic la echipei Renault, Bob Bell, sustine ca francezii au nevoie de imbunatatiri substantiale pentru monopostul R28.

Fosta campioana mondiala a avut un inceput de sezon modest, insa Bob Bell isi pune toate sperantele in upgrade-urile aerodinamice pregatite pentru cursa de la Barcelona de la sfarsitul acestei luni.

"Avem nevoie de o mare schimbare si pentru asta suntem aici. Evident, cel mai mare deficit este aerodinamica masinii, dar exista si upgrade-uri mecanice pe care le putem face", a declarat Bell pentru site-ul oficial al Renault.

Se vehiculeaza ca Renault vor introduce un amortizar in forja de J pentru cursa din Barcelona, sistem despre care se circula zvonul ca este deja utilizat de rivalii de la McLaren, Ferrari, Red Bull si BMW Sauber.

Bell spera ca toate aceste upgrade-uri sa o aduca pe Renault mai aproape de Ferrari, McLaren si BMW-Sauber. "Trebuie sa facem un pas in fata destul de mare. Trebuie sa facem primul pas la Barcelona pentru a demonstra ca am facut un pas inainte, sa reducem distanta fata de primele trei echipe din top si sa ne pozitionam in spatele lor. Apoi, la mijlocul sezonului, vrem sa demonstram ca ne-am consolidat si ca suntem pe drumul cel bun in coasta celor trei echipe de top", a adaugat Bell.

Comentarii (1)

  • pfff!!!
    ferrari ia -2 ca i s-a umflat urechea lui K.R. si Renault ia +3 pentru ca recunosc ca au masina varza. Se joaca..."Care e mai sincer?"? ok, atunci eu recunosc ca sunt cel mai bolovan user dintre toti de aici...caz in care...va astept cu biletele pentru Istanbul 2009 la adresa din cont. multumesc!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru